Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Citroën Jumper

 1. Elektrische bestelbus kopen? dit zijn je opties

  Autonieuws 1 mei 2023

  Autofabrikanten die inmiddels al een aantal elektrische auto’s hebben ontwikkeld, zijn in het hele proces de bestelbus gelukkig niet vergeten. Je moet er als koerier niet aan denken dat je na 2025 diverse steden niet meer in mag met je dieselende bestelbus

  Lees meer
  Tags: citroën jumper fiat ducato ford transit maxus mercedes-benz sprinter opel movano peugeot boxer renault master volkswagen crafter
 2. Citroën-bedrijfswagens alle elektrisch in 2025

  Elektrische Jumpy komt in twee varianten

  Autonieuws 1 november 2019

  Citroën gaat al haar bedrijfswagens elektrificeren vóór 2025. Het eerste nieuwe elektrische model, de Jumper, komt begin volgend 2020. Nog in hetzelfde jaar volgt de Jumpy.

  Lees meer
 3. Ook nieuwe jas voor Citroën Jumper

  Autonieuws 22 april 2014

  Nummer drie van de drieling meldt zich voor de make-over-behandeling. De Citroën Jumper is net als zustermodellen Peugeot Boxer en Fiat Ducato voorzien van een nieuwe neus, een verbeterd interieur en moderne infotainment- en veiligheidstechnieken.

  Lees meer
  Tags: citroën jumper bedrijfswagen
 4. Citroën Jumper laat nieuwe neus zien

  Autonieuws 20 maart 2014

  De vernieuwde Citroën Jumper is gespot, vermoedelijk bij de fabriek in Italië waar hij wordt gebouwd. De uiterlijke wijzigingen zijn niet te missen.

  Lees meer
  Tags: citroën jumper bedrijfswagen
 5. Drieling bestellen

  Autonieuws 15 mei 2006

  Toegegeven, een bestelbus koop je niet voor het mooi, maar met de nieuwe generatie lichte bedrijfswagens wordt het wel heel moeilijk kiezen. Zeker als drie merken samenwerken aan één gezamenlijk model. De Citroën Jumper. Peugeot Boxer en Fiat Ducato wijken slechts op details van elkaar af.

  Lees meer
  Tags: citroën jumper fiat ducato peugeot boxer bedrijfswagen bestel