Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Daihatsu Copen

 1. Daihatsu stopt met Materia en Copen

  Autonieuws 15 juli 2010

  De twee leukste Daihatsu’s verdwijnen. Daihatsu stopt deze zomer met de productie van de Copen en Materia. Beide modellen zijn de komende maanden nog beperkt leverbaar in Nederland.

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen materia productie
 2. Jubileummodellen van Daihatsu

  Autonieuws 26 oktober 2007

  Daihatsu bestaat dit jaar een eeuw en viert dat met speciale acties. De Daihatsu-dealer rekent dit najaar bijvoorbeeld geen kosten voor het rijklaar maken van een nieuwe Daihatsu. Daarnaast zijn er verschillende 100th Anniversary modellen met veel extra’s voor weinig geld.

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen cuore materia terios
 3. Linksgestuurde Daihatsu Copen

  Autonieuws 31 mei 2006

  De Daihatsu Copen is voortaan leverbaar met het stuur aan de linkerkant. Natuurlijk onderscheidt de compacte cabrio zich daarmee niet van andere auto’s op de Nederlandse markt, maar wel van zijn voorganger, die het stuur nog rechts had zitten, zoals gebruikelijk is in Japan.

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen links
 4. Daihatsu: Nieuwe Terios en Copen in Genève

  Autonieuws 2 maart 2006

  *Twee persdagen zijn op de Salon de l’Auto Genève 2006 eigenlijk niet genoeg om al het nieuws dat er te zien is in je op te nemen. Zelden was er zo’n overvloed aan primeurs te bewonderen.*

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen terios
 5. Daihatsu Copen ook in Nederland op de markt

  Autonieuws 9 september 2003

  De echte autoliefhebbers hadden hem natuurlijk al veel eerder gezien: de Daihatsu Copen. Hij zag het levenslicht als showmodel, en is inmiddels alweer enige tijd in productie. Maar dat is niet alles: hij komt ook naar Nederland! Sterker nog: hij is al te bestellen bij de Daihatsudealer. Cultstatus

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen