Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Daihatsu Cuore

 1. Daihatsu Cuore in de uitverkoop

  Autonieuws 2 februari 2011

  Daihatsu heeft de prijs van de Cuore met maar liefst 2.000 euro verlaagd. Het stadsautootje is voortaan vanaf 7.995 euro verkrijgbaar.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore prijsverlaging
 2. Deze maand 200.000ste Daihatsu in Nederland

  Autonieuws 1 juni 2010

  Daihatsu levert deze maand de 200.000ste auto af in Nederland. Het merk heeft 23 jaar nodig gehad om dat aantal te bereiken op de Nederlandse markt.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore sirion nederland
 3. Daihatsu Cuore kiept om in uitwijkproef

  Autonieuws 20 juli 2009

  Tijdens een standaarduitwijkproef die alle testauto’s van het Duitse tijdschrift Autobild afleggen is de Daihatsu Cuore bijna omgevallen. Dankzij de ervaren testrijder kwam de auto weer op vier pootjes terecht.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore omkiepen uitwijkproef
 4. Daihatsu biedt ministers Cuore aan

  Autonieuws 18 februari 2008

  Onder het motto ‘wie A zegt, moet A rijden’ heeft Daihatsu alle ministers een offerte verstrekt voor een nieuwe Cuore. Het Japanse merk reageert hiermee op het recente bericht dat diverse bewindslieden in een te vervuilende dienstauto rijden.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore dienstauto kabinet ministers politiek
 5. Daihatsu in de clinch met Reclame Code Commissie

  Autonieuws 1 februari 2008

  De Reclame Code Commissie heeft Daihatsu op de vingers getikt omdat het gebruik blijft maken van de uitlatingen ‘schoonste benzineauto van Nederland’, ‘het milieuvriendelijkste merk’ en ‘klimaatneutraal’ terwijl het merk dat niet kan bewijzen. Daihatsu wijst de kritiek van de hand omdat het wel degelijk kan aantonen dat de reclameleuzen op waarheid berusten.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore code milieu reclame zuinig
 6. Jubileummodellen van Daihatsu

  Autonieuws 26 oktober 2007

  Daihatsu bestaat dit jaar een eeuw en viert dat met speciale acties. De Daihatsu-dealer rekent dit najaar bijvoorbeeld geen kosten voor het rijklaar maken van een nieuwe Daihatsu. Daarnaast zijn er verschillende 100th Anniversary modellen met veel extra’s voor weinig geld.

  Lees meer
  Tags: daihatsu copen cuore materia terios
 7. Nieuwe Daihatsu Cuore bij de dealer

  Autonieuws 21 augustus 2007

  De nieuwe Daihatsu Cuore staat bij de dealer. Met het vernieuwde model houdt het Japanse merk zijn naam hoog op het gebied van brandstofbesparing. De nieuwe Cuore is naar eigen zeggen zelfs de zuinigste en minst milieubelastende benzineauto ter wereld.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore
 8. Nieuwe Daihatsu Cuore vanaf 8.499 euro

  Autonieuws 4 juli 2007

  De Daihatsu dealers maken zich op voor de komst van de vernieuwde Cuore. Tegen het einde van de zomer moet het nieuwe model in de showroom staan. Aan één ding zal nooit wat veranderen: de voordelige prijs.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore prijs
 9. Daihatsu viert eeuwfeest met speciale Cuore

  Autonieuws 16 mei 2007

  Wat doe je als er een nieuw model op komst is, maar je hebt nog een partij van de oude variant staan. Je gooit er wat extra’s op en maakt er een speciale aanbieding van. Een aloude strategie, die ook Daihatsu in het honderdjarig bestaan goed onder de knie heeft gekregen.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore feest jubileum
 10. ‘Daihatsu Cuore is goede keus’

  Autonieuws 19 oktober 2006

  De Consumentenbond noemt de Daihatsu Cuore een aanrader. Het is één van de meest betrouwbare auto’s op de Nederlandse markt en kent bovendien de laagste maandelijkse autokosten.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore voordelig zuinig