Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Daihatsu Sirion

 1. Daihatsu verdwijnt in 2013 uit Europa

  Autonieuws 13 januari 2011

  Daihatsu verdwijnt in 2013 van de Europese markt. Dat heeft het Japanse merk donderdag bekend gemaakt. De aftersales-activiteiten en de levering van onderdelen worden voortgezet.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion terios
 2. Daihatsu Sirion Limited Black: omdat zwart hip is

  Autonieuws 16 juni 2010

  De Daihatsu Sirion is vanaf deze zomer op te tuigen met een Limited Black-pakket. Liefhebbers moeten er snel bij zijn want het Japanse merk levert slechts honderd exemplaren van het speciale pakket.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion black limited
 3. Deze maand 200.000ste Daihatsu in Nederland

  Autonieuws 1 juni 2010

  Daihatsu levert deze maand de 200.000ste auto af in Nederland. Het merk heeft 23 jaar nodig gehad om dat aantal te bereiken op de Nederlandse markt.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore sirion nederland
 4. Sportpakket voor Daihatsu Sirion

  Autonieuws 9 maart 2009

  Daihatsu levert per direct een GT-pakket op de Sirion. De koper kan kiezen uit twee verschillende pakketten die het uiterlijk van de Sirion een sportiever aanzien moeten geven.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion gt pakket
 5. Daihatsu Sirion 2 tijdelijk vanaf 9.499 euro

  Autonieuws 4 juni 2007

  De tijd van zotte zomerweken is bij veel importeurs weer aangebroken. Ook bij Daihatsu is het goed zakendoen tijdens de warmste maanden, want ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan geeft het merk tijdelijk 500 euro extra korting op de Sirion 2, die nu vanaf 9.499 euro te koop is.

  Lees meer
 6. Daihatsu Sirion 2 verchroomd

  Autonieuws 26 april 2007

  De meest sportieve versie van de Daihatsu Sirion 2, toepasselijk Sport genaamd, is nu verkrijgbaar in een speciale uitvoering. Ook hier is een bijpassende naam bij verzonnen, want de Chromium is rijkelijk uitgerust met chroomaccenten.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion sirion 2 chromium chroom sport
 7. Daihatsu naar de sportschool

  Autonieuws 4 oktober 2006

  Daihatsu wilde op de Salon van Parijs natuurlijk goed voor de dag komen en heeft daarom de modellen flink aan het sporten gezet. Op de autotentoonstelling in Frankrijk toonden de Terios en Sirion hun versgekweekte spierbundels.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion terios sport
 8. Nieuwe Daihatsu Sirion in januari in Nederland

  Autonieuws 3 december 2004

  Dit is de eerste foto van de tweede generatie Daihatsu Sirion, die al vanaf januari in onze showrooms staat. De nieuwe Sirion is hoger, breder en korter dan zijn voorganger en herbergt een aantal slimme interieurvondsten, waardoor Daihatsu haar jongeling zelfs Multi Purpose Compact durft te noemen.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion