Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Daihatsu Trevis

 1. Daihatsu schrapt Trevis in Nederland

  Autonieuws 29 december 2010

  Daihatsu stopt met de verkoop van de Trevis in Nederland. Eerder dit jaar nam het merk al afscheid van de Copen en Materia.

  Lees meer
  Tags: daihatsu trevis schrappen verdwijnen
 2. Daihatsu Trevis geïntroduceerd

  Autonieuws 28 augustus 2006

  Sinds dit weekend is er een aparte verschijning bijgekomen op de Nederlandse wegen: de Daihatsu Trevis. Een compacte auto, die naast praktisch en zuinig ook nog uitgesproken is.

  Lees meer
  Tags: daihatsu trevis introductie
 3. Daihatsu Trevis onder elf mille

  Autonieuws 23 juni 2006

  Daihatsu heeft de prijzen bekendgemaakt van het nieuwe mini-model Trevis. Doordat de auto in augustus verschijnt, kan hij gelijk profiteren van de milieusubside. De 500 euro korting die horen bij milieulabel B brengt de vanafprijs net onder de elf mille.

  Lees meer
  Tags: daihatsu trevis prijzen
 4. Daihatsu Trevis: compact, maar luxe

  Autonieuws 16 maart 2006

  Kleine auto’s zijn populair. Voor de prijs, extra versterkt door het lage verbruik en voor het gemak. De eisen aan deze auto’s worden daardoor ook steeds hoger. Rijdende koekblikken zijn verleden tijd, zelfs de kleinste modellen worden rijk aangekleed. Het nieuwste voorbeeld: de Daihatsu Trevis.

  Lees meer
  Tags: daihatsu cuore trevis gino
 5. Onthulling nieuwe Daihatsu Terios

  Autonieuws 15 februari 2006

  Daihatsu trekt op de Salon van Genève het doek van de geheel vernieuwde Daihatsu Terios. Naast de compacte SUV toont Daihatsu op de Zwitserse autotentoonstelling ook het nieuwe D-Compact Wagon conceptmodel en beleeft de Daihatsu Trevis zijn Europese première.

  Lees meer
  Tags: daihatsu sirion 2 terios trevis d-compact wagon gino