Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Dodge Avenger

 1. Business Editions Chrysler Sebring, Dodge Avenger

  Autonieuws 3 maart 2008

  *De nieuwe Business Editions van de Chrysler Sebring en Dodge Avenger bieden extra functionaliteit en comfort. Ze verschijnen met verschillende motoren en versnellingsbakken.*

  Lees meer
  Tags: chrysler sebring dodge avenger lease
 2. Dodge doet niet aan emancipatie

  Autonieuws 18 september 2007

  Dodge is het Bavaria onder de auto’s, oftewel gericht op ‘echte mannen’. Vrouwen hebben immers geen verstand van auto’s, volgens het brutale Amerikaanse merk. Met verleidelijke campagnes probeert Dodge het wereldwijde modeloffensief kracht bij te zetten.

  Lees meer
  Tags: dodge avenger caliber nitro campagne dames proefrit
 3. Showrooms Dodge gevuld met nieuwe modellen

  Autonieuws 19 juni 2007

  Dodge is er klaar voor. Maar of de Nederlandse autokopers ook klaar zijn voor Dodge moet nu blijken. Aan de prijs van de zojuist bij de dealers gearriveerde nieuwe modellen Nitro en Avenger zal het in ieder geval niet liggen.

  Lees meer
  Tags: dodge avenger nitro showroom
 4. Dodge Avenger scherp geprijsd

  Autonieuws 20 maart 2007

  Net als met de Caliber probeert Dodge de Avenger een kansrijke startpositie op de automarkt te verschaffen door de prijzen relatief laag te houden. De nieuwe troef in het D-segment is leverbaar vanaf 26.495 euro.

  Lees meer
  Tags: dodge avenger prijzen
 5. Tragisch ongeval testrijders DaimlerChrysler

  Autonieuws 15 maart 2007

  Twee technici van DaimlerChrysler zijn vorige week om het leven gekomen tijdens een testrit met de nieuwe Dodge Avenger. De testrijders botsten in de omgeving van Sevilla in botsing op een andere auto. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

  Lees meer
  Tags: chrysler daimler dodge avenger ongeval test
 6. Dodge maakt haast met Avenger

  Autonieuws 27 november 2006

  Het was niet de vraag of de in Parijs als concept car gepresenteerde Dodge Avenger in productie genomen zou worden, maar wanneer. Die vraag is nu beantwoord. Dodge brengt de stoere sedan volgend voorjaar al op de Europese markt.

  Lees meer
  Tags: dodge avenger sedan
 7. Dodge Avenger officieel onthuld

  Autonieuws 21 september 2006

  Dat Dodge de Avenger in Parijs zou presenteren was al geen verrassing meer, want foto’s van de auto op het haventerrein doken al op, maar nu heeft het Amerikaanse merk zelf de eerste officiële beelden van het nieuwe studiemodel vrijgegeven.

  Lees meer
  Tags: dodge avenger 2006 officieel parijs
 8. Dodge zint op wraak

  Autonieuws 6 september 2006

  De Dodge Avenger is onderweg naar Parijs. Attente havenmedewerkers hebben de auto die op de boot naar Frankrijk werd gezet op de gevoelige plaat vastgelegd. Met de nieuwe Avenger wil DaimlerChrysler wraak nemen op de matig presterende Chrysler Sebring.

  Lees meer
  Tags: dodge avenger caliber 2006 parijs sebring stratus