Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Dodge Caliber

 1. Opgefriste Dodge Caliber vanaf 19.990 euro

  Autonieuws 15 april 2010

  De Dodge Caliber met het nieuwe dashboard en de nieuwe motoren staat vanaf heden bij de dealers. De basisuitvoering is verkrijgbaar vanaf 19.990 euro.

  Lees meer
  Tags: dodge caliber dashboard motoren nieuw uitrusting uitvoeringen vanaf
 2. Chrysler verhoogt productie Dodge Caliber

  Autonieuws 3 september 2009

  Je leest het goed. Chrysler meldt eindelijk weer eens goed nieuws over z'n productie-aantallen. Het concern verhoogt de productie van de Dodge Caliber, een model dat profiteert van de sloopregeling in de Verenigde Staten.

  Lees meer
 3. Nieuwe motoren en dashboard Dodge Caliber

  Autonieuws 2 september 2009

  Dodge komt met enkele verbeteringen voor de Caliber, de eigenwijze hatchback van het merk in het C-segment. Een vernieuwd dashboard en een nieuwe dieselmotor moeten de Amerikaan aantrekkelijker maken voor de Europese markt.

  Lees meer
  Tags: dodge caliber dashbaord dieselmotor frankfurt
 4. Dodge doet niet aan emancipatie

  Autonieuws 18 september 2007

  Dodge is het Bavaria onder de auto’s, oftewel gericht op ‘echte mannen’. Vrouwen hebben immers geen verstand van auto’s, volgens het brutale Amerikaanse merk. Met verleidelijke campagnes probeert Dodge het wereldwijde modeloffensief kracht bij te zetten.

  Lees meer
  Tags: dodge avenger caliber nitro campagne dames proefrit
 5. Ook Dodge Viper heeft AutoRAI verlaten

  Autonieuws 3 april 2007

  Het wordt langzamerhand een beetje het verhaal van de tien kleine negertjes op AutoRAI 2007. Na de wereldprimeur van Mercedes (CL65 AMG) en de C-XF concept car van Jaguar, heeft nu ook de Viper, de publiekstrekker van Dodge de Amsterdamse autobeurs verlaten. Maar gelukkig worden vrijwel alle afwezigen gecompenseerd door waardige vervangers.

  Lees meer
  Tags: dodge caliber viper mustang
 6. Dodge zint op wraak

  Autonieuws 6 september 2006

  De Dodge Avenger is onderweg naar Parijs. Attente havenmedewerkers hebben de auto die op de boot naar Frankrijk werd gezet op de gevoelige plaat vastgelegd. Met de nieuwe Avenger wil DaimlerChrysler wraak nemen op de matig presterende Chrysler Sebring.

  Lees meer
  Tags: dodge avenger caliber 2006 parijs sebring stratus
 7. Dodge Caliber loopt deukje op

  Autonieuws 18 augustus 2006

  De Dodge Caliber blijkt lang niet zo robuust als dat hij lijkt. In een Amerikaanse botsproef kreeg de compacte Amerikaan namelijk rake klappen. Het oordeel luidde slechts ‘toereikend’, doordat de kans op verwondingen bij een zijdelingse botsing aanzienlijk is.

  Lees meer
  Tags: dodge caliber crashtest veiligheid
 8. Dodge krijgt koekje van eigen deeg

  Autonieuws 27 juli 2006

  Het eigenaardige verschijnsel dat volgens Dodge een spoor van vernieling achterlaat, heeft ook de eigen productiefaciliteit getroffen. De robotarmen in de Amerikaanse fabriek gaan elkaar te lijf als ware rammen. Daardoor lopen er dagelijks minder Calibers van de band, dan Dodge graag zou willen.

  Lees meer
  Tags: dodge caliber probleem productie robotarm
 9. Dodge Caliber overtreft verwachtingen

  Autonieuws 12 juli 2006

  DaimlerChrysler kan opgelucht ademhalen. De grootschalige introductie van Dodge, met de Caliber voorop, lijkt te werken. Alle 700 exemplaren die de Nederlandse importeur toegewezen heeft gekregen, hebben inmiddels een eigenaar gevonden en het aantal orders neemt nog altijd toe.

  Lees meer
  Tags: dodge caliber succes verkoop
 10. Dodge Caliber net onder 20 mille

  Autonieuws 4 april 2006

  Het aftellen is begonnen voor Dodge. In juni barst het wereldoffensief van het Amerikaanse merk los met de introductie van de Caliber. Deze voor Amerikaanse begrippen compacte auto zal hier ten lande leverbaar zijn vanaf 19.350 euro.

  Lees meer
  Tags: dodge caliber