Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Fiat Scudo

 1. Fiat Scudo keert terug in nieuwe gedaante [Update]

  Alle versies ook als elektrische bedrijfswagen

  Autonieuws 15 december 2021

  De middelgrote bedrijfswagen Fiat Scudo keert terug. Voortaan is 'ie niet alleen beschikbaar  met dieselmotoren, maar ook als elektrische bestelwagen.

  Lees meer
 2. Toch nog opvolger voor Fiat Scudo?

  Autonieuws 23 juli 2014

  In de toekomstplannen van Fiat was er geen plaats voor een opvolger van de middelgrote bedrijfswagen Scudo. Nu lijkt het erop dat Fiat toch met zo’n model gaat komen, in samenwerking met Renault.

  Lees meer
  Tags: fiat scudo bedrijfswagen
 3. Volgend jaar vernieuwde Fiat Doblò, Scudo verdwijnt

  Autonieuws 7 mei 2014

  Fiat heeft zijn toekomstplan voor Fiat Professional, de ‘busjesafdeling’, bekend gemaakt. Het opvallendste nieuws is dat de Scudo in 2016 verdwijnt en geen opvolger krijgt.

  Lees meer
  Tags: fiat doblò scudo bedrijfswagen
 4. Fiat Scudo Freedom Van: ruimte voor rolstoelpassagier

  Autonieuws 9 december 2013

  Fiat heeft samen met ombouwspecialist Freedom Motors de Scudo Freedom Van ontwikkeld. Deze personenbus is geschikt voor hoogwaardig vervoer van een passagier in een rolstoel.

  Lees meer
  Tags: fiat scudo bedrijfswagen
 5. Fiat Scudo gaat fris het nieuwe modeljaar in

  Autonieuws 14 juni 2013

  Fiat stuurt de Scudo met enkele aanpassingen fris het nieuwe modeljaar in. De middelgrote bestelauto krijgt een nieuwe grille, betere uitrusting en een luxueuzer ogend dashboard.

  Lees meer
  Tags: fiat scudo bedrijfswagen
 6. Drie winnaars Van of the Year 2008

  Autonieuws 25 oktober 2007

  De International Van of the Year-award is dit jaar gewonnen door drie modellen. Op papier althans, want onderhuids zijn de Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Fiat Scudo dezelfde auto. De drie merken werken al geruime tijd samen op het gebied van lichte bedrijfsauto’s en dat werpt zijn vruchten af.

  Lees meer
  Tags: citroën jumpy fiat scudo peugeot expert van of the year
 7. Schumacher ruilt Ferrari in voor Fiat

  Autonieuws 22 januari 2007

  Wisten we vorige week al te melden dat F1-wereldkampioen Fernando Alonso zijn dienst-Mégane heeft ingeruild voor een McLaren-Mercedes SLR 722 van de zaak, nu hebben we de hand weten te leggen op foto’s van het nieuwe vervoermiddel van de kersverse pensionado Michael Schumacher. De zevenvoudig F1-kampioen geniet voortaan van het leven in een Fiat Scudo.

  Lees meer
  Tags: fiat scudo schumacher
 8. PSA en Fiat: bestel maar!

  Autonieuws 13 november 2006

  De twee PSA-collega’s Peugeot en Citroën en hun Italiaanse partner Fiat hebben de Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Fiat Scudo geïntroduceerd. De drie automerken presenteerden eerder dit jaar al de vernieuwde Boxer, Jumper en Ducato.

  Lees meer
  Tags: citroën jumpy fiat scudo peugeot expert bestel