Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Ford EcoSport

 1. Eerste meters met… de vernieuwde Ford EcoSport

  Autonieuws 13 december 2017

  De Ford EcoSport gaat voor de derde ronde. In zijn nog maar korte bestaan is de compacte SUV voor de tweede keer verbeterd, dit keer met rigoureuze aanpassingen aan de buitenkant en in het interieur. In de buurt van Lissabon doen we de eerste rij-indruk op met de Ford EcoSport 2018.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport rij-indruk
 2. Prijzen vernieuwde Ford EcoSport

  Autonieuws 25 november 2017

  Ford maakt zich op om de vernieuwde EcoSport te ontvangen in de showrooms. Je kunt de compacte cross-over meekrijgen vanaf 21.855 euro.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 3. Ford EcoSport opnieuw onder het mes

  Autonieuws 5 september 2017

  Ford blijft de EcoSport verbeteren en veranderen. Het merk heeft voor ‘de derde ronde’ de meest rigoureuze wijzigingen tot nu toe doorgevoerd.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 4. Ford EcoSport verder verbeterd

  Autonieuws 15 november 2016

  Ford blijft de EcoSport doorontwikkelen. Het merk heeft een vernieuwde versie voorgesteld, waarbij met name het interieur is aangepakt.

  Lees meer
 5. Verbeterde Ford EcoSport vanaf 19.995 euro

  Autonieuws 1 juli 2015

  Ford heeft de prijs van de verbeterde EcoSport bekend gemaakt. Dankzij een nieuwe uitstapuitvoering daalt de vanafprijs naar 19.995 euro.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 6. Verbeterde Ford EcoSport én EcoSport S

  Autonieuws 7 maart 2015

  De verbeteringen waren al aangekondigd, nu is de opgefriste Ford EcoSport officieel. Op de autosalon van Genève is de SUV te bewonderen in de sportieve S-outfit.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 7. Ford EcoSport update komt in mei

  Autonieuws 21 januari 2015

  Ford zal in mei een modeljaarwijziging doorvoeren aan de EcoSport. De compacte SUV moet meer trekjes krijgen van een stedelijke cross-over: 'wat meer Fiesta-persoonlijkheid'.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 8. Eerste rij-indruk Ford EcoSport

  Autonieuws 5 juni 2014

  Van niet-bestaand tot booming in 3 jaar tijd: zo kun je het segment van kleine cross-overs wel beschrijven. Ford schitterde door afwezigheid maar besluit nu om de tweede generatie EcoSport ook in Europa te leveren – het antwoord op de populaire Opel Mokka, Renault Captur en Peugeot 2008.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 9. Prijzen Ford EcoSport bekend, introductie uitgesteld

  Autonieuws 17 december 2013

  De prijzen van de Ford EcoSport zijn bekend. Dat betekent meestal dat introductie van een nieuw model dichterbij komt, maar Ford heeft de komst van de compacte SUV uitgesteld tot ‘medio 2014’.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport
 10. Ford EcoSport Limited Edition nu al te reserveren [Update]

  Autonieuws 5 september 2013

  De Ford EcoSport staat nog niet in de showroom maar op internet kunnen snelle beslissers wel alvast een Limited Edition bestellen. Er zijn slechts 10 exemplaren beschikbaar voor Nederland.

  Lees meer
  Tags: ford ecosport