Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Ford Focus Hatchback

 1. Ford Performance Parts voor Fiesta, Focus en Mustang

  Autonieuws 2 december 2017

  Ford introduceert een nieuw assortiment Performance Parts voor de Fiesta ST, Focus ST, Focus RS en Mustang. Deze circa zeventig onderdelen worden in de loop van volgend jaar nog aangevuld.

  Lees meer
 2. Ford met zeven Mustang- en vier Focus-modellen op Sema-show

  Autonieuws 22 oktober 2017

  Ford gaat compleet los op de aanstaande tuningshow Sema in Las Vegas. Het Amerikaanse merk toont meer dan vijftig auto's, waaronder zeven speciale Mustangs en vier Focus-modellen.

  Lees meer
 3. Ford ST-Line nu leverbaar op Fiesta, Mondeo en Focus [Update]

  Autonieuws 19 september 2016

  De levering van de sportieve Ford ST-Line is nu ook voor de Focus gestart. De prijzen van de Mondeo, Fiesta en Focus in sportieve ST-Line zijn nu allemaal bekend.

  Lees meer
 4. Ford Focus RS heeft meer dan 320 pk

  Autonieuws 3 februari 2015

  Vierwielaandrijving en meer dan 320 pk. Dat is in het kort de nieuwe Ford Focus RS. Het debuut van de auto vindt plaats op de autosalon van Genève volgende maand.

  Lees meer
 5. Ford Focus RS duikt op, krijgt mogelijk vierwielaandrijving

  Autonieuws 3 februari 2015

  De eerste foto’s van de Ford Focus RS zijn op internet beland. De auto krijgt waarschijnlijk zo’n 330 pk en vierwielaandrijving.

  Lees meer
 6. Orderboeken Ford Focus First Edition nu open

  Autonieuws 9 september 2014

  Half december arriveert de First Edition van de gefacelifte Ford Focus eraan. Die kan nu besteld worden, vanaf 24.995 euro.

  Lees meer
 7. Ford steekt ook Focus sedan en Electric in nieuw jasje

  Autonieuws 9 april 2014

  Ford heeft de vernieuwde Focus sedan en Focus Electric onthuld. Beide modellen debuteren op de autoshow van New York later deze maand.

  Lees meer
 8. Ford Focus EcoBoost Edition Plus: meer voor minder

  Autonieuws 11 november 2013

  Ford introduceert een nieuwe uitvoering van de Focus: de EcoBoost Edition Plus. Deze vervangt de Titanium en biedt meer luxe voor minder geld.

  Lees meer
 9. Prijsvergelijking Volkswagen Golf Bluemotion

  Autonieuws 12 augustus 2013

  De magische 14 procent bijtelling is vanaf nu ook te verkrijgen op de Volkswagen Golf. In deze (lease)prijsvergelijking zetten we de nieuwe Golf Bluemotion tegen drie andere modellen in het zogenaamde C-segment, uiteraard allemaal met 14 procent bijtelling.

  Lees meer