Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Ford Transit Custom

 1. Prijzen plug-in hybride Transit Custom en Tourneo Custom bekend

  Vanaf 41.250 euro

  Autonieuws 27 december 2019

  Ford maakt de prijzen bekend van de nieuwe stekkerhybride-uitvoering van zijn middelgrote bedrijfswagen en de personenwagenversie daarvan. De Transit Custom en Tourneo Custum Plug-in Hybrid zijn vanaf nu te bestellen.

  Lees meer
 2. Hybrideversies Ford Transit Custom en Tourneo Custom komen begin 2020

  Meer informatie bekend

  Autonieuws 8 oktober 2019

  Ford maakt meer informatie bekend over de stekkerhybrides van de Transit Custom en de personenwagenversie Tourneo Custom. Bestellen kan binnenkort.

  Lees meer
 3. Ford Transit Custom debuteert als stekkerhybride

  Ford Transit Custom PHEV met stekker voor stadsdistributie

  Autonieuws 19 september 2018

  De vernieuwde Ford Transit Custom komt er ook als plug-in hybride. Dankzij een elektrische actieradius van 50 km en een 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor als range extender belooft deze Transit ideaal te zijn voor stadsdistributie. Het laadvermogen blijft met 1 ton onveranderd groot.

  Lees meer
 4. Plug-in hybride Ford Transit Custom voor schonere stad

  Autonieuws 11 september 2017

  De toegang tot steden wordt steeds strenger voor bedrijfswagens, in een poging om de lucht schoner te krijgen. Ford speelt hierop in en test de Transit Custom PHEV uit, een plug-in hybride met range-extender.

  Lees meer
 5. Nu ook Ford Transit Custom in het nieuw

  Autonieuws 14 juli 2017

  In de categorie ‘daar kon je op wachten’ hebben we de vernieuwde Ford Transit Custom. Vorige week liet Ford al de vernieuwde Tourneo Custom zien, de personenauto-uitvoering van de bedrijfswagen Transit Custom.

  Lees meer
 6. Ford Transit Connect International Van of the Year 2014

  Autonieuws 12 september 2013

  De Ford Transit Connect is uitgeroepen tot International Van of the Year 2014. De jury roemt met name de zuinigheid, de innovatieve laadaspecten, duurzaamheid en veiligheid van de bestelauto.

  Lees meer