Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Gumpert

 1. Is alles nu weer nu koek en ei bij supercar-fabrikant Gumpert?

  Autonieuws 10 maart 2014

  In augustus leek het definitief over en uit te zijn voor de Duitse supercarfabrikant Gumpert. Het was dan ook een behoorlijke verrassing dat het merk vorige week ineens op de autosalon van Genève opdook met een nieuw model.

  Lees meer
  Tags: gumpert explosion
 2. Supersportcar-bouwer Gumpert maakt doorstart

  Autonieuws 22 oktober 2012

  Ondanks de aanhoudende economische crisis blijven sommige investeerders geloven in het bouwen van supersportcars. Een van hen stelt de toekomst veilig voor het merk Gumpert.

  Lees meer
  Tags: gumpert
 3. Eerste tekening Gumpert Tornante

  Autonieuws 11 februari 2011

  Gumpert brengt de Tornante mee naar de autosalon van Genève in maart. De auto is ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse coachbuilder Touring Superleggera.

  Lees meer
 4. Gumpert Tornante: een Fast Tourer

  Autonieuws 25 januari 2011

  De Duitse supercarfabrikant Gumpert onthult een nieuw model op de Autosalon van Genève. De Tornante moet een nieuw type auto definiëren, de Fast Tourer.

  Lees meer
 5. Sportautofabrikant Gumpert gered

  Autonieuws 9 augustus 2010

  De Duitse sportautofabrikant Gumpert is van de ondergang gered. Een anonieme investeerder heeft de fabriek een financiële injectie gegeven waardoor de productie weer op gang kan komen.

  Lees meer
  Tags: gumpert apollo faillissement
 6. Gumpert Apollo Speed: F1 voor op straat

  Autonieuws 12 februari 2009

  Het Duitse sportautomerk Gumpert presenteert op de Autosalon van Genève de Apollo Speed. Dit monster is de overtreffende trap van de Apollo-reeks: 0-100 km/u in drie seconden en een topsnelheid die ‘boven de 360 km/u’ ligt.

  Lees meer
  Tags: gumpert apollo speed
 7. Hybride Gumpert debuteert op Nürburgring

  Autonieuws 25 april 2008

  Aan de deelnemerslijst van de 24 Uren van de Nürburgring is opnieuw een bijzondere inschrijving toegevoegd. Gumpert gaat ‘de groene hel’ namelijk proberen de bedwingen met een ‘groene’ versie van de supersportauto Apollo.

  Lees meer
  Tags: gumpert apollo hybride nurburgring race sport
 8. Gumpert wil toegankelijker model

  Autonieuws 12 april 2007

  De Duitse sportwagenfabrikant Gumpert wil naast de imposante Apollo ook een ‘klantvriendelijker’ model gaan aanbieden. Een auto die minder op kracht en prestaties is gericht, maar meer op luxe en ontspannen rijden. Uiteraard wel op hoge snelheid.

  Lees meer
  Tags: gumpert apollo sport
 9. Gumpert komt met Apollo Sport

  Autonieuws 28 februari 2007

  Gumpert presenteert op de Salon van Genève de Sport-uitvoering van de Apollo. De ‘standaardversie’ van de supersportwagen is te zien op AutoRAI 2007 in het GTOpen-paviljoen.

  Lees meer
  Tags: gumpert apollo sport