Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Honda NSX

 1. Volgende Honda NSX volledig elektrisch?

  Autonieuws 11 juni 2017

  Honda onderzoekt of de elektrische EV Concept tot productiemodel uitgewerkt kan worden. Zo ja, dan zal de volgende generatie NSX een elektrische supercar zijn.

  Lees meer
  Tags: honda nsx
 2. Honda maakt elektrische auto van NSX

  Autonieuws 20 juni 2016

  De hybride Honda NSX is met drie elektromotoren al goed bedeeld, maar de EV Concept is 100 procent elektrisch en heeft maar liefst vier elektromotoren.

  Lees meer
  Tags: honda nsx elektrische auto
 3. Honda NSX 'instant response' voert rijdersinput sneller uit

  Autonieuws 12 juni 2016

  Honda ons warm maakt met het NSX 'instante response' concept dat officieel Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive heet. Nu kijken we nóg meer uit naar de rijkunsten van de supersportauto. Die zijn over 2 weken voor het eerst te zien.

  Lees meer
  Tags: honda nsx
 4. Dít kan de Honda NSX

  Autonieuws 27 oktober 2015

  Honda komt met meer informatie over zijn nieuwe supersportauto, de NSX. Het vermogen is 581 pk, de topsnelheid 307 km/u.

  Lees meer
  Tags: honda nsx
 5. Honda kondigt Civic Type R aan voor autosalon van Genève

  Autonieuws 28 januari 2015

  Honda neemt als belangrijkste primeur de Civic Type R mee naar de autosalon van Genève in maart. De nieuwe NSX maakt zijn Europese debuut op deze show.

  Lees meer
  Tags: honda civic nsx
 6. Honda NSX is terug

  Autonieuws 13 januari 2015

  De autoshow van Detroit staat in het teken van de terugkeer van grote sporthelden. De Honda NSX maakt zijn comeback als superhybride.

  Lees meer
 7. Onthulling Honda NSX is aanstaande

  Autonieuws 17 december 2014

  Nog heel even geduld. De nieuwe Honda NSX wordt op de autoshow van Detroit in januari onthuld. We krijgen nu alvast een sneak preview.

  Lees meer
  Tags: honda nsx
 8. Honda NSX laat zich zien op het circuit

  Autonieuws 26 juli 2013

  Honda toont de nieuwe NSX binnenkort in testverpakking tijdens een race-evenement in de Amerikaanse staat Ohio. De techniek die deze auto heeft wordt gebruikt in het uiteindelijke productiemodel.

  Lees meer
  Tags: honda nsx hybride
 9. Honda Civic Wagon is nog een studiemodel

  Autonieuws 6 februari 2013

  Ja, de Honda Civic Wagon staat op de autosalon van Genève in maart in primeur maar het is nog een studiemodel. En Honda heeft meer nieuws: een doorontwikkeling van de NSX Concept en de CR-V met 1.6 dieselmotor.

  Lees meer
 10. Veelbelovende lettercombinaties Honda in Genève

  Autonieuws 7 maart 2012

  De NSX Concept en CR-V Concept zijn de grote primeurs van Honda op de autosalon van Genève. Niet zonder reden, beiden komen in nauwelijks aangepaste vorm op de markt binnen drie jaar tijd.

  Lees meer