Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Hyundai Accent

 1. Hyundai RB voor Rusland

  Autonieuws 26 augustus 2010

  Hyundai presenteert op de autoshow van Moskou deze week de RB Concept. Deze compacte sedan is speciaal voor de Russische markt aangepast.

  Lees meer
  Tags: hyundai accent rb rusland
 2. Sportieve acties van autofabrikanten

  Autonieuws 13 mei 2008

  Het wordt een drukke sportzomer dit jaar en daar haken een aantal autofabrikanten handig op in. Zo introduceert Mazda speciale Olympia Sport-modellen met het oog op de Olympische Spelen in Beijing en lanceert Hyundai de Accent EK 2008 voor het gelijknamige voetbaltoernooi in Oostenrijk en Zwitserland.

  Lees meer
  Tags: hyundai accent mazda ek mazda2 mazda3 olympia
 3. Hyundai introduceert nieuwe modellen

  Autonieuws 5 september 2006

  Het gamma van Hyundai is met twee modellen uitgebreid. Van de Accent staat nu ook een driedeurs klaar en van de Getz is voortaan ook de Cross leverbaar, een sportieve, 4x4-achtige variant.

  Lees meer
  Tags: hyundai accent getz cross driedeurs
 4. Hyundai Accent vernieuwd

  Autonieuws 28 februari 2006

  Hyundai presenteert op de Salon van Genève de geheel vernieuwde Accent. Spectaculair is de vernieuwing niet, maar hoewel successen uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst zal het met de verkoopaantallen ongetwijfeld wel goed komen.

  Lees meer
  Tags: hyundai accent excel pony
 5. Accent op sportiviteit

  Autonieuws 30 september 2003

  In het World Rally Champoinship (WRC) toont de Hyundai Accent WRC regelmatige zijn sportieve eigenschappen. En al hebben de ‘gewone’ Hyundai’s Accent geen 300 pk onder de motorkap zoals die WRC-rallyauto, Hyundai wil toch graag het dynamische voorkomen van de Accent promoten. Daarom wordt het model nu ook in een beperkte oplage onder de veelzeggende naam ‘Sport’ geleverd.

  Lees meer
  Tags: hyundai accent