Autonieuws Infiniti QX50

 1. Infiniti QX50 met variabele compressie-motor nu al onthuld

  Autonieuws 24 november 2017

  Infiniti wacht niet langer tot de Los Angeles Auto Show begint. Nu al laat het de nieuwe generatie QX50 zien. Zoals verwacht is de premium-SUV voorzien van de benzinemotor met variabele compressie, een wereldprimeur.

  Lees meer
 2. Nieuwe Infiniti QX50 met innovatieve motor

  Autonieuws 22 november 2017

  De nieuwe Infiniti QX50, die over een week debuteert in Los Angeles, zou de eerste productieauto ter wereld zijn waarin een motor met variabele compressietechniek debuteert. Het resultaat: meer vermogen maar 25 procent minder brandstofverbruik.

  Lees meer
 3. De nieuwe Ford Focus:

  Ontdek ‘m op Autokopen.nl

  De Ford Focus biedt veel meer technologie, ruimte en veiligheid met minstens zoveel rijplezier als je van Ford gewend bent.

  Alles over de nieuwe Focus Prijzen en uitvoeringen Zoek een Ford-dealer
 4. Infiniti QX50 Concept laat zien wat we kunnen verwachten

  Autonieuws 10 januari 2017

  Met de Infiniti QX50 Concept laat Infiniti zien welke techniek het merk in huis heeft voor de komende jaren. De middelgrote premium-SUV is nu te zien op de autoshow van Detroit.

  Lees meer
 5. Infiniti QX50 Concept: bijna klaar

  Autonieuws 2 januari 2017

  Infiniti presenteert later deze maand op de autoshow van Detroit de QX50 Concept. Dit studiemodel is de directe voorbode van de volgende generatie QX50.

  Lees meer
 6. Infiniti showt eind april voorbode nieuwe SUV

  Autonieuws 14 april 2016

  Infiniti onthult op de autoshow van Peking eind deze maand de voorbode van een nieuwe SUV. We mogen nu alvast een glimp opvangen van de QX Sport Inspiration.

  Lees meer
 7. Infiniti QX50: bescheiden facelift maar fors meer ruimte

  Autonieuws 2 april 2015

  Infiniti heeft op de autoshow van New York de vernieuwde QX50 onthuld. Op het eerste gezicht lijken de wijzigingen klein, maar het merk heeft een rigoureuze ingreep gedaan: het verlengen van de wielbasis.

  Lees meer