Autonieuws Jaguar F-Type

 1. Jaguar F-Type SVR Graphic Pack geeft race-look

  In zes kleurencombinaties leverbaar

  Autonieuws 5 maart 2018

  Als je in het topmodel SVR van de Jaguar F-Type gaat rijden wil je dat ook laten zien. Dat kan nu, door 'em met het Graphic Pack een stijlvolle 'race-look' te geven.

  Lees meer
 2. Jaguar F-Type bereikbaarder dan ooit door nieuwe viercilindermotor

  Autonieuws 12 april 2017

  Jaguar gaat voor het eerst een viercilindermotor leveren in de F-Type. Als gevolg daarvan daalt de vanafprijs met ruim 27.000 euro.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 3. De nieuwe Ford Focus:

  Ontdek ‘m op Autokopen.nl

  De Ford Focus biedt veel meer technologie, ruimte en veiligheid met minstens zoveel rijplezier als je van Ford gewend bent.

  Alles over de nieuwe Focus Prijzen en uitvoeringen Zoek een Ford-dealer
 4. Jaguar laat opgefriste F-Type zien

  Autonieuws 10 januari 2017

  Jaguar heeft zijn sportieve topmodel F-Type van een subtiele update voorzien. Hiermee krijgt de sportwagen onder meer full led-koplampen en een nieuwe voorbumper aangemeten. Ook is Jaguar’s nieuwe infotainmentsysteem standaard op elke F-Type en is er tijdelijk een exclusieve 400 Sport-uitvoering. De nieuwe F-Type wordt in het eerste kwartaal van 2017 leverbaar.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 5. Jaguar opent orderboeken F-Type SVR

  Autonieuws 17 februari 2016

  De snelste F-Type van dit moment heet SVR. De prijzen zijn nu bekend, de nieuwe uitvoering is per direct te bestellen voor iets minder dan 200.000 euro.

  Lees meer
 6. Jaguar F-Type SVR nu officieel

  Autonieuws 27 januari 2016

  Vorige week waren de specificaties en foto’s al uitgelekt, nu komt Jaguar zelf met de eerste foto’s van de snelle F-Type SVR. Op de autosalon van Genève in maart debuteert het nieuwe topmodel.

  Lees meer
 7. Topmodel Jaguar F-Type SVR gelekt

  Autonieuws 23 januari 2016

  Het gamma van de Jaguar F-Type wordt uitgebreid met het topmodel SVR. Een gelekte brochure laat ons alvast weten hoe die eruit zal zien en wat de specificaties zijn.

  Lees meer
 8. Nieuwe uitvoering Jaguar F-Type: British Design Edition

  Autonieuws 7 januari 2016

  Jaguar neemt vanaf het voorjaar een nieuwe uitvoering van de F-Type op in zijn assortiment. De British Design Edition is voorzien van een sportpakket, diverse badges en lederen bekleding.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 9. Nieuwe Jaguar XE slaat klauwen uit op Zandvoort

  Autonieuws 5 juli 2015

  Een uitgebreide rijtest met de Jaguar XE volgt gauw, maar tijdens een circuitdag op Zandvoort krijg ik alvast een voorproefje hoe die zakensedan rijdt. Dat ik en passant het complete Britse modellengamma de sporen mag geven is natuurlijk mooi meegenomen.

  Lees meer
  Tags: jaguar xe xf xj f-type rij-indruk
 10. Handbak, vierwielaandrijving en elektrische stuurbekrachtiging voor Jaguar F-Type

  Autonieuws 21 november 2014

  Jaguar breidt uit en slijpt fijn. De F-Type is binnenkort te verkrijgen met een handgeschakelde versnellingsbak en viewielaandrijving. Ook voert het merk enkele technische verbeteringen door, waaronder meer vermogen voor de F-Type R Convertible.

  Lees meer
  Tags: jaguar f-type
 11. Jaguar Project 7 gaat in productie

  Autonieuws 25 juni 2014

  Wie dacht dat de Jaguar Project 7 zomaar een leuke smaakmaker was heeft het mis. De auto gaat daadwerkelijk in productie. De oplage is gelimiteerd tot 250 stuks.

  Lees meer