Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Jaguar X-Type

 1. Conceptcar opvolger Jaguar X-Type in Genève

  Autonieuws 17 februari 2011

  Op de autosalon van Genève in maart onthult Jaguar een conceptcar. Dit nog naamloze studiemodel is door het Italiaanse ontwerpbureau Bertone getekend.

  Lees meer
 2. Jaguar stopt nog dit jaar met X-Type

  Autonieuws 16 juli 2009

  Een half jaar eerder dan gepland wordt de Jaguar X-Type uit productie genomen. Het besluit is een nieuwe slag voor het personeel van Jaguar Land Rover (JLR), omdat de werkgelegenheid hiermee weer met driehonderd personen afneemt.

  Lees meer
  Tags: jaguar x-type banen beëindigd halewood productie verdwijnen
 3. Jaguar X-TYPE opgefrist

  Autonieuws 12 oktober 2007

  De Jaguar X-TYPE is op een aantal punten gewijzigd. Het uiterlijk is opgefrist terwijl de 2,2-liter dieselmotor voor het eerst ook met automaat leverbaar is.

  Lees meer
  Tags: jaguar x-type diesel facelift
 4. Jaguar X-TYPE trekt werkkleding aan

  Autonieuws 15 augustus 2007

  Jaguar richt zich met een actiemodel van de X-TYPE specifiek op de zakelijke markt. De X-TYPE Antares is onder meer voorzien van Bluetooth telefoonsysteem voorbereiding, wat de luxesedan interessant moet maken voor harde werkers die veel op pad zijn.

  Lees meer
  Tags: jaguar x-type lease
 5. Detailwijzigingen Jaguar X-Type

  Autonieuws 14 juni 2007

  De Jaguar X-Type heeft een aantal kleine wijzigingen ondergaan. Vanaf juli wordt het model geleverd met een completere standaarduitrusting en een paar uiterlijke retouches.

  Lees meer
  Tags: jaguar x-type modeljaar nieuw vernieuwd
 6. Sportief uiterlijk voor X-Type Estate

  Autonieuws 11 oktober 2005

  Het sportieve stylingpakket voor de Jaguar X-Type Saloon is met directe ingang ook leverbaar voor de Estate. De spoilerset geeft de X-Type een wat dikker uiterlijk, zonder ordinair te worden.

  Lees meer
  Tags: jaguar x-type
 7. Jaguar maakt prijs X-TYPE Estate bekend

  Autonieuws 15 december 2003

  De eerste stationwagon uit de historie van Jaguar krijgt in Nederland een vanafprijs van € 37.600,-. Die prijs geldt voor een Jaguar die om nog een andere reden bijzonder is, want het betreft de 130 pk sterke 2.0D, de eerste dieselgestookte Jaguar ooit. De meer conservatieve aanhangers van het merk kunnen we geruststellen door te melden dat de Estate vanaf ook leverbaar zal zijn met 2,0-, 2,5-...

  Lees meer
  Tags: jaguar x-type
 8. X-TYPE met kattenbak...

  Autonieuws 15 augustus 2003

  Een dieselmotor in een Jaguar? Tja, echt waar. Maar het edele Britse merk moet wel, want de concurrentie vertaalt immers het grootste aandeel van de omzet in diesels. En verkoopcijfers is natuurlijk waar het allemaal om draait. Dus komt Jaguar nu ook met een stationwagon op basis van de X. Gelukkig geven ze ‘m wel de elegante naam Estate mee.

  Lees meer
  Tags: jaguar x-type