Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Kia ProCeed

 1. In Kia XCeed debuteert digitaal instrumentenpaneel

  Supervision-cluster komt in alle nieuwe Kia-modellen

  Autonieuws 13 juni 2019

  Kia belooft dat de nieuwe modelvariant XCeed voorzien wordt van diverse nieuwe technische snufjes, waaronder een digitaal instrumentarium. We geven je de eerste specificaties van dit Supervision-cluster.

  Lees meer
 2. Eerste meters met… de Kia ProCeed

  Kia ProCeed biedt meer dan looks alleen

  Autonieuws 16 januari 2019

  Zijn ze bij Kia nu helemaal…? Met de ProCeed lanceert het merk namelijk een heuse Shooting Brake. Het belooft een alternatief te zijn voor wie een hatchback te klein vindt en niet gezien wil worden in een stationwagen of SUV. En dan zou ‘ie ook nog eens aangenaam moeten rijden. Aan beloften dus geen gebrek, tijd om uit te vinden wat de ProCeed écht komt brengen in zijn drukbevochten marktsegment.

  Lees meer
  Tags: kia
 3. Kia ProCeed gaat 30.995 euro kosten

  Alle prijzen van shooting brake-uitvoering bekend

  Autonieuws 13 december 2018

  Kia heeft de prijzen bepaald van de ProCeed, de nieuwe sportieve stationwagon op basis van de Ceed. De vanafprijs bedraagt 30.995 euro, een sportieve GT-aankleding is standaard.

  Lees meer
  Tags: kia
 4. Kia Ceed komt ook als GT-Line

  Sportieve versie ook als Sportswagon en Proceed

  Autonieuws 3 oktober 2018

  De nieuwe Kia Ceed-familie verschijnt ook als GT-Line. Kia biedt kopers en leaserijders veel keuze: de sportieve uitrustingslijn verschijnt in alle carrosserievarianten, in diverse motoriseringen en in tien lakkleuren.

  Lees meer
  Tags: kia cee'd sportswagon cee'd
 5. Kia Cee'd is vernieuwd en krijgt driecilinder motor

  Autonieuws 26 juni 2015

  Kia heeft de Cee'd-familie vernieuwd. De Pro_Cee'd, Cee'd, Cee'd Sportswagen en Cee'd GT hebben een opgefrist uiterlijk en er zijn nieuwe opties verkrijgbaar. Vanaf de herfst verschijnen de GT-Line en een nieuwe motor.

  Lees meer
  Tags: kia cee'd sportswagon cee'd
 6. Prijs Kia Cee’d GT bekend

  Autonieuws 13 mei 2013

  Kia heeft de prijs van zijn eerste 'snelle hatchback' bekend gemaakt. De Cee’d GT kost 29.995 euro en is zeer rijk uitgerust.

  Lees meer
  Tags: kia cee'd
 7. Eerste rij-indruk Kia Pro_cee’d

  Autonieuws 20 maart 2013

  De Kia Pro_cee’d is de nieuwste aanval uit Zuid-Korea op de Golf-klasse. De sportief gestileerde driedeurs hatchback moet gaan concurreren met auto’s als de Opel Astra GTC en Renault Mégane Coupé.

  Lees meer
 8. Prijzen Kia Pro_Cee'd gelijk aan die van de Cee'd

  Autonieuws 23 januari 2013

  Eind april is de Kia Cee'd-familie compleet. Dan staat ook de driedeurs Pro_Cee'd bij de Kia-dealers. De prijzen daarvan zijn gelijk aan die van de vijfdeurs Cee'd.

  Lees meer
 9. Kia Pro_cee’d doet er nog een schepje bij

  Autonieuws 13 september 2012

  Kia presenteert de eerste foto’s van de Pro_cee’d, het derde lid van de Cee’d-familie. De driedeursversie oogt nog sportiever dan voorheen.

  Lees meer
 10. Kia Pro_Cee'd met de billen bloot

  Autonieuws 16 juni 2012

  Het debuut van de nieuwe Kia Pro_Cee'd wordt in september verwacht op de Autosalon van Parijs. Kia gaf eerder een schets vrij waarop voorzijde en zijkant te zien waren, nu volgt een schets van de achterkant.

  Lees meer