Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Lancia Fulvia

 1. Fiat neemt fabrieken Bertone over

  Autonieuws 6 augustus 2009

  Fiat neemt de fabrieken van Carrozzeria Bertone over. Het zijn de overblijfselen van het ooit zo succesvolle Bertone, dat vorig jaar in afgeslankte vorm als Stile Bertone een doorstart maakte. Fiat gaat de fabriek gebruiken om niche-modellen te bouwen.

  Lees meer
  Tags: fiat lancia fulvia bertone fabriek overname
 2. Lancia denkt aan een ‘Deltina’

  Autonieuws 9 juni 2008

  Om het gat tussen de compacte Ypsilon en de net gelanceerde grote middenklasse Delta op te vullen werkt Lancia aan een zogenaamde ‘Deltina’ – een kleine Delta. Of beter: een modelreeks die tussen Ypsilon en Delta in past.

  Lees meer
  Tags: lancia fulvia ypsilon deltina
 3. Lancia Fulvia uit de vriezer

  Autonieuws 2 mei 2006

  Het heeft even geduurd, maar de Lancia Fulvia lijkt dan toch op de markt te gaan komen. Het concept voor de opvolger van het legendarische model werd al in 2003 gepresenteerd, maar verdween daarna in de ijskast.

  Lees meer
  Tags: lancia delta fulvia jubileum
 4. Geldgebrek kost Fulvia de kop

  Autonieuws 11 maart 2004

  Lancia heeft bekendgemaakt dat de Lancia Fulvia niet in productie gaat, dit in tegenstelling tot eerdere berichten waarin werd gemeld dat de sportcoupé dit najaar van de band zou rollen. Geen compacte klasse

  Lees meer
  Tags: lancia fulvia
 5. Fulvia nieuw leven ingeblazen

  Autonieuws 26 augustus 2003

  Wie kent ze niet? De foto’s uit vervlogen tijden, met daarop de rallyauto’s van merken als Fiat, Ford en natuurlijk Lancia. Vooral dit laatste merk heeft de rallysport lange tijd gedomineerd, maar helaas neemt het nu niet meer deel aan deze spectaculaire sport. Bekend zijn de Delta en de Stratos, maar wat te denken van de Fulvia?

  Lees meer
  Tags: lancia fulvia