Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Land Rover Discovery Sport

 1. Land Rover Discovery Sport en Range Rover Evoque nu als stekkerhybride

  Met nieuwe driecilindermotor

  Autonieuws 22 april 2020

  Land Rover presenteert een nieuwe, 309 pk sterke hybride aandrijflijn met oplaadmogelijkheid. De P300e-versie komt beschikbaar voor de Discovery Sport en Range Rover Evoque.

  Lees meer
 2. Land Rover Discovery Sport krijgt opfrisbeurt

  Technische verbeteringen en nieuwe functies waarderen SUV op

  Autonieuws 22 mei 2019

  Land Rover voert een reeks verbeteringen door aan de Discovery Sport, het meest bereikbare model van het merk. Onder andere de introductie van mild-hybrid-techniek, een nieuw infomediasysteem en uiterlijke wijzigingen maken de Discovery Sport weer up-to-date.

  Lees meer
 3. Land Rover Discovery en Discovery Sport nu ook als bedrijfswagen

  Autonieuws 21 december 2017

  Land Rover presenteert bedrijfswagenuitvoeringen van de Discovery en Discovery Sport. De nieuwe versies zijn per direct te bestellen.

  Lees meer
 4. Krachtigere motoren voor Land Rover-modellen

  Autonieuws 12 juni 2017

  De Land Rover Discovery Sport en Range Rover Evoque krijgen nieuwe, krachtige motoren. Zowel het benzine- als dieselaanbod wordt aan de bovenkant van het assortiment aangevuld.

  Lees meer
 5. Nieuw: Dynamic-uitvoering Land Rover Discovery

  Autonieuws 17 september 2015

  Land Rover heeft twee nieuwtjes voor de Discovery Sport: de Dynamic-uitvoering en een nieuwe naam voor de zuinigste versie.

  Lees meer
 6. Alle prijzen Land Rover Discovery Sport vrijgegeven

  Autonieuws 7 oktober 2014

  Op de autosalon van Parijs vorige week konden we je al de vanafprijs geven, nu komt Land Rover met de complete prijslijst van de Discovery Sport.

  Lees meer
 7. Land Rover Discovery Sport: voor Evoque-liefhebbers met kinderen [update]

  Autonieuws 2 oktober 2014

  Dus je vindt de Range Rover Evoque een mooie auto maar niet ruim genoeg? Dan heeft Land Rover nu de Discovery Sport. In Parijs maken we voor het eerst kennis met het nieuwe model.

  Lees meer
 8. Land Rover Discovery Sport onthuld

  Autonieuws 3 september 2014

  De Land Rover Discovery Sport is vannacht onthuld. Het merk geeft drie kenmerken mee aan dit eerste model van de nieuwe familie vrijetijdsmodellen; die we hier toelichten. De terreinwaardige, compacte premium-SUV verschijnt eerst met drie motoren, een zuinige diesel volgt.

  Lees meer
 9. Land Rover Discovery Sport is te vroeg, als schaalmodel

  Autonieuws 25 augustus 2014

  De Land Rover Discovery Sport moet nog onthuld worden, maar de eerste foto’s van het schaalmodel zijn nu al beschikbaar. Daardoor kunnen we iets eerder dan gepland de nieuwe SUV van Land Rover bekijken.

  Lees meer
 10. Eerste glimp interieur Land Rover Discovery Sport

  Autonieuws 20 augustus 2014

  Land Rover onthult op 3 september de Discovery Sport. Om het publiek alvast op te warmen voor de komst van de zevenzits SUV laat Land Rover nu wat interieurfoto’s zien.

  Lees meer