Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Maserati Gransport

 1. Meer sportieve modellen Alfa Romeo en Maserati in de planning

  Autonieuws 19 december 2012

  Fiat heeft tijdens een conferentie in Londen meer toelichting gegeven op zijn plannen met de merken Alfa Romeo en Maserati.

  Lees meer
 2. 'Sportcoupé Maserati wordt lichtgewicht'

  Autonieuws 14 juni 2012

  Hoewel nog niet zeker is óf de auto er komt zijn er nu meer details naar buiten gekomen over de toekomstige sportcoupé van Maserati. In de officiële plannen staat dat de coupé een koolstofvezel monocoque en midscheeps V8-motor krijgt.

  Lees meer
  Tags: maserati gransport
 3. (Advertorial)

  Ruime keuze nieuwe Jeeps, snel te rijden

  Alleen bij Mobility Group Haaker

  Als enige dealer in Nederland heeft Mobility Group Haaker de hand weten te leggen op veertig nieuwe Jeep-modellen. Ook voor jou zit er een geschikte auto tussen! Kies uit de terreinvaardige Jeep Wrangler, de SUV Jeep Compass en de eigenzinnige cross-over Jeep Renegade.

  Bekijk de voorraad!
 4. Maserati GranSport biedt topless vermaak

  Autonieuws 21 maart 2006

  Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde Maserati GranSport coupé verschijnt nu het logische vervolg: de Spyder. Een elegante cabriolet met de sportieve eigenschappen die we gewend zijn van de GranSport.

  Lees meer
  Tags: maserati gransport spyder cabrio
 5. Maserati Gransport MC Victory

  Autonieuws 20 februari 2006

  Maserati presenteert een speciale limited edition van de GranSport op de Autosalon van Genève. De Maserati GranSport MC Victory wordt uitgebracht om het constructeurskampioenschap in de FIA GT 2005 te vieren.

  Lees meer
  Tags: maserati gransport mc12 victory