Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Maybach

 1. Productie Maybach gestopt, nog enkele auto’s op voorraad

  Autonieuws 15 augustus 2012

  De productie van de modellen van het luxemerk Maybach is gestopt. Er staan nog enkele exemplaren op gefortuneerde klanten te wachten totdat het merk van de markt verdwijnt.

  Lees meer
  Tags: maybach
 2. Maybach wordt opgeofferd voor Mercedes S-Klasse

  Autonieuws 26 november 2011

  Mercedes-Benz trekt de stekker uit het luxemerk Maybach. Het Duitse concern verwacht meer van nieuwe, luxe varianten van de Mercedes S-Klasse.

  Lees meer
 3. Maybach Edition 125! is Maybach anno 2011

  Autonieuws 17 september 2011

  De naam van de Maybach Edition 125! refereert aan het feit dat er al 125 jaar automobielen rondrijden. De speciale uitvoering is echter verre van historisch. Eigenlijk is het een etalage van wat de limousines van het Duitse luxemerk anno 2011 te bieden hebben.

  Lees meer
  Tags: maybach 57 iaa frankfurt 2011
 4. Toekomst Maybach iets rooskleuriger

  Autonieuws 14 juni 2011

  De toekomst van Maybach is bijna zeker gesteld. Het luxemerk van Daimler, ook het moederbedrijf van onder andere Mercedes en Smart, is bijna rond met Aston Martin voor de gezamenlijke ontwikkeling van een nieuwe luxesedan.

  Lees meer
  Tags: daimler maybach martin toekomst
 5. Xenatec Maybach 57S Cruiserio voorgesteld

  Autonieuws 27 februari 2011

  De door Xenatec gebouwde Maybach 57S Cruiserio (ofwel Coupé) wordt aanstaande week voor het eerst voorgesteld aan het publiek. Carrosseriebouwer Xenatec heeft hiervoor een paviljoen afgehuurd in de schaduw van de autosalon van Genève.

  Lees meer
 6. Aston Martin gaat wellicht Maybach-modellen bouwen

  Autonieuws 27 december 2010

  Daimler, het moederbedrijf van Mercedes en Maybach, is in gesprek met Aston Martin over de toekomstige productie van Maybach-modellen bij de Britse autobouwer. Dat melden verschillende Britse en Duitse media.

  Lees meer
  Tags: daimler maybach martin mercedes productie
 7. Maybach vernieuwt met hybrides

  Autonieuws 1 september 2010

  Het luxemerk Maybach wordt niet opgeheven maar gaat een tweede leven tegemoet. Vanaf 2012 staan vijf nieuwe modellen gepland. De exclusieve auto's worden voorzien van een hybride aandrijving om het brandstofverbruik drastisch terug te brengen.

  Lees meer
  Tags: maybach hybride m57 m62 modellen verbruik
 8. Specialist ontwikkelt Maybach Coupé

  Autonieuws 21 mei 2010

  De Duitse constructiespecialist Xenatec heeft een coupé ontwikkeld op basis van de Maybach 57S. Het project heeft de volledige steun van de Duitse autofabrikant.

  Lees meer
  Tags: maybach coupe xenatec
 9. ‘Maybach is niet te koop’

  Autonieuws 30 maart 2010

  Maybach is niet te koop. Dat heeft moederbedrijf Daimler laten weten na speculaties in verschillende media over een op handen zijnde verkoop aan de Chinese autobouwer BYD.

  Lees meer
  Tags: daimler maybach byd geruchten verkoop
 10. Geruchten over opdoeken Maybach zwellen aan

  Autonieuws 18 maart 2010

  De geruchten over het einde van Maybach zwellen weer aan. Dit keer meldt het Britse tijdschrift Auto Express dat de hoge bazen bij moederbedrijf Daimler het merk willen opdoeken.

  Lees meer
  Tags: maybach einde geruchten opdoeken