Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Mercedes-Benz CL

 1. Ook AMG-modellen Mercedes CL vernieuwd

  Autonieuws 7 juli 2010

  Na de onthulling van de gefacelifte Mercedes CL volgen nu de beelden van de vernieuwde CL63 en 65 AMG. Beide modellen krijgen meer vermogen maar verbruiken minder brandstof.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz cl amg cl facelift mercedes
 2. Mercedes CL facelift: nog meer luxe

  Autonieuws 3 juli 2010

  Mercedes presenteert nu officieel de gefacelifte CL-klasse. Het kan niet op met de luxe features voor de 2-deurs coupé. Het merk heeft de facelift ook aangegrepen om wat te doen aan het hoge verbruik van de motoren.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz cl benz cl facelift luxe mercedes motor zuinig
 3. Mercedes zet foto gefacelifte CL op website

  Autonieuws 15 juni 2010

  Mercedes heeft zelf vroegtijdig de eerste foto van de gefacelifte CL op internet gezet. Op de website van Mercedes is de CL AMG al in z’n nieuwe tenue te bewonderen.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz cl amg cl facelift mercedes
 4. Brabus haalt maximale uit CL

  Autonieuws 15 mei 2007

  Brabus heeft zich uitgeleefd met de CL-klasse van Mercedes-Benz. De Brabus SV12 S Biturbo variant biedt maar liefst 730 pk. Het maximale koppel van 1.320 Nm is nog indrukwekkender, maar dat vindt de tuner zelf een beetje gortig, waardoor het elektronisch begrensd is op 1.100 Nm.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz cl amg benz brabus cl coupe mercedes
 5. Wereldprimeur CL 65 AMG op AutoRAI

  Autonieuws 27 maart 2007

  Naast meer dan honderd Nederlandse primeurs, biedt AutoRAI 2007 ook de nodige echte wereldpremières. Mercedes-Benz onthult bijvoorbeeld de nieuwe CL 65 AMG.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz cl amg benz cl cl 65 klasse mercedes
 6. AMG vergrijpt zich ernstig aan Mercedes S- en CL

  Autonieuws 2 september 2003

  Het begrip ‘dikke Mercedes’ heeft een nieuwe dimensie gekregen: de huistuner AMG heeft de S- en de CL-klasse namelijk nogmaals onder handen genomen. Het resultaat is de CL 65 AMG en de S 65 AMG: de limousine en de coupé hebben een V12-motor met twee turbo’s gekregen met 612 (zeshonderdtwaalf!) pk en een koppel van duizend Nm. Aan de kant!

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz cl