Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

 1. Mercedes-AMG E 53 ook verkrijgbaar

  Coupé en Cabriolet met 435 pk en 4Matic+

  Autonieuws 2 juni 2020

  Van de vernieuwde Mercedes-Benz E-Klasse Coupé en Cabriolet is straks ook een AMG 53 4Matic+ performance-uitvoering verkrijgbaar. De drieliter zescilinder is voorzien van milde hybride techniek.

  Lees meer
 2. Mercedes-Benz E-Klasse Coupé en Cabrio gemoderniseerd

  Topdiesel en milde hybrides

  Autonieuws 27 mei 2020

  Mercedes-Benz vernieuwt E-Klasse Coupé en Cabrio. Er zijn nieuwe en verbeterde motoren en een ietwat sportiever front. De modellen nemen elkaars pluspunten op het gebied van multimedia en rijhulpsystemen over.

  Lees meer
 3. Mercedes-AMG introduceert 53-serie met elektrische turbo

  E-Klasse Coupé en Cabriolet en nieuwe CLS eerste AMG 53-modellen

  Autonieuws 15 januari 2018

  Mercedes-AMG presenteert de nieuwe 53-reeks. De modellen zijn voorzien van een V6-motor met uitlaatgasturbo én een elektrische turbo. De CLS en E-Klasse bijten het spits af.

  Lees meer
 4. Mercedes-Benz E-Klasse: nieuwe motor en 48 Volt-techniek

  Autonieuws 28 oktober 2017

  De nieuwe viercilinder benzinemotor voor de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé en Cabriolet moet het vermogen van een zescilinder evenaren maar dan tegen een lager verbruik. De nieuwe uitvoeringen herbergen nog meer nieuwe techniek.

  Lees meer
 5. Mercedes-Benz E-Klasse Coupé nu te bestellen

  Autonieuws 3 januari 2017

  Vanaf vandaag is de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé te bestellen bij Nederlandse dealers. Vanaf maart 2017 worden de eerste exemplaren geleverd. De vanafprijs is ook bekend gemaakt: deze bedraagt 57.052 euro.

  Lees meer
 6. Nu officieel: Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

  Autonieuws 14 december 2016

  Eerder deze week lekte de brochure al uit, nu onthult Mercedes-Benz de nieuwe E-Klasse Coupé officieel. Volgende maand wordt de auto voor het eerst aan het grote publiek getoond, op de autoshow van Detroit.

  Lees meer
 7. Brochure Mercedes-Benz E-Klasse Coupé verschijnt in het openbaar

  Autonieuws 12 december 2016

  De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé wordt later deze week onthuld, maar nu al zijn de eerste afbeeldingen van de brochure op internet beland. Oeps!

  Lees meer
 8. Mercedes-Benz teaset E-Klasse Coupé

  Autonieuws 11 december 2016

  Aanstaande woensdag krijgen we 'em volledig te zien, nu al toont Mercedes-Benz een teaservideo van de aanstaande E-Klasse Coupé. En hij wordt mooi! Volgens de geruchten verschijnt ook een bijzondere E50.

  Lees meer
 9. Nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse vanaf 49.995 euro

  Autonieuws 19 januari 2016

  In april staat de nieuwe generatie Mercedes-Benz E-Klasse bij de dealer. De auto is per direct te bestellen. Er verschijnen eerst vier varianten en hun prijzen zijn nu bekend.

  Lees meer
 10. Mercedes-Benz E-Klasse Sport Edition voor Coupé en Cabriolet

  Autonieuws 17 september 2015

  Nu al te bestellen, vanaf december op te halen: de Mercedes-Benz E-Klasse Sport Edition. Deze speciale uitvoeringen luiden ook het moment in van uitgebreide smartphone-integratie.

  Lees meer