Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Mercedes-Benz SLR

 1. Opvolger Mercedes SLR rijdt al

  Autonieuws 12 maart 2009

  Mercedes geeft de eerste specificaties vrij van de SLS AMG, de opvolger van de bij McLaren gebouwde SLR. De nieuwe supersportauto is volledig door AMG ontwikkeld en komt volgend jaar al op de markt.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz slr mercedes slr sls sportwagen v8
 2. Speciale editie van Mercedes SLR Roadster

  Autonieuws 22 augustus 2008

  Mercedes-Benz mag volgend jaar dan een punt zetten achter de samenwerking met McLaren, dat heeft de Duitsers er niet van weerhouden om nog even een spectaculaire variant van de SLR Roadster te ontwikkelen. Het gaat om de SLR Roadster 722 Edition, een uitvoering die we al kennen van de SLR Coupé.

  Lees meer
 3. Koolstofvezel in SLR McLaren roadster

  Autonieuws 11 juli 2007

  Koolstofvezel is een materiaal dat levens kan redden. Dat werd onlangs weer eens bewezen tijdens de Formule 1-Grand Prix van Canada in Montreal, waarbij rijder Kubica een huiveringwekkend ongeval beleefde. Ondanks dat hij bij een snelheid van meer dan 250 kilometer per uur een betonnen muur raakte, stapte de rijder nagenoeg ongedeerd uit zijn raceauto van koolstofvezel. Mercedes-Benz past...

  Lees meer
 4. Mercedes SLR: een superster

  Autonieuws 21 augustus 2003

  Bij Mercedes zijn de letters SLR heilig. Daar wordt de sportwagen uit de jaren ’50 die voor het eerst die letters droeg, nog steeds beschouwd als één van de hoogtepunten van het werk. Geen wonder dus dat de nieuwe SLR een waardige opvolger moet worden.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz slr