Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Nissan Murano

 1. Nieuwe Nissan Murano onthuld

  Autonieuws 14 april 2014

  Nissan heeft de nieuwe Murano onthuld. Een heel nieuw design, zuinigere motoren en een lager gewicht zijn de highlights.

  Lees meer
 2. Nieuwe Nissan Murano wordt volgende maand onthuld

  Autonieuws 24 maart 2014

  Nissan onthult volgende maand in New York de nieuwe Murano. De luxe SUV geeft de nieuwe designrichting van het merk aan.

  Lees meer
 3. Kwaliteitsslag Nissan Murano

  Autonieuws 12 november 2011

  Nissan heeft de Murano voor modeljaar 2012 enigzins aangepast. Daarbij heeft de fabrikant vooral zijn best gedaan om de kwaliteit van het interieur te verhogen.

  Lees meer
  Tags: nissan murano
 4. De eerste: Nissan Murano CrossCabriolet

  Autonieuws 15 november 2010

  Nissan geeft de eerste foto vrij van de Murano CrossCabriolet. Dat is volgens het merk de eerste vierwielaangedreven crossover cabriolet.

  Lees meer
  Tags: nissan murano crosscabriolet los
 5. Nissan Murano CrossCabriolet: uniek

  Autonieuws 1 september 2010

  Een SUV-cabriolet, dat is niet eerder geprobeerd. De kick van het open rijden gecombineerd met de veelzijdigheid van de Nissan cross-overs. We kunnen dan ook niet wachten tot de autoshow van Los Angeles begint. Daar presenteert Nissan deze nieuwe carrosserie-variant als Murano CrossCabriolet.

  Lees meer
  Tags: nissan murano cabrio crosscabriolet cross-over ellure quest
 6. Nieuwe neus voor Nissan Murano

  Autonieuws 19 juli 2010

  De Nissan Murano krijgt een nieuwe neus. Die is eigenlijk bedoeld om de komst van de 2,5 liter dieselmotor kracht bij te zetten maar die krachtbron komt niet naar Nederland.

  Lees meer
  Tags: nissan murano vernieuwd
 7. Definitieve prijs Nissan Murano

  Autonieuws 22 oktober 2008

  Bij de introductie van de vernieuwde Nissan Murano beloofde het Japanse merk dat de prijs van de auto ‘ondanks de rijkere uitrusting niet of nauwelijks hoger’ zou komen te liggen dan die van zijn voorganger. Dat klopt niet. De Murano is zelfs vierduizend euro goedkoper geworden.

  Lees meer
  Tags: nissan murano prijs uitrusting
 8. Nieuwe Nissan Murano en Qashqai+2

  Autonieuws 25 augustus 2008

  *Nissan pakt uit in het segment cross-overs. Het lanceert de tweede generatie Nissan Murano in oktober. Tegelijkertijd staat de Qashqai+2 in de showroom.*

  Lees meer
 9. Nissan Murano zonder dak

  Autonieuws 14 augustus 2008

  In de wereld van de SUV's lijkt niets onmogelijk. Als we berichten uit de Verenigde Staten mogen geloven, gaat Nissan de wereld verblijden met een cabrioletversie van de Murano. Het zou gaan om een vierdeurs cabriolet met een traditioneel canvas dak.

  Lees meer
  Tags: jeep wrangler nissan murano cabrio convertible suv unlimited
 10. Nissan Murano E10: groene crossover

  Autonieuws 17 maart 2008

  Nissan test momenteel de mogelijkheden om auto’s op E10 te laten lopen, een mengsel van tien procent bio-ethanol en negentig procent benzine. De crossover Murano heeft de rol van proefkonijn op zich genomen. Nissan’s Green Program moet uiteindelijk leiden tot nieuwe technologieën, die bijdragen aan een schonere wereld.

  Lees meer
  Tags: nissan murano biobrandstof milieu