Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Nissan Almera

 1. Opvolger Nissan Almera komt in 2014

  Autonieuws 5 februari 2013

  Ken je de Nissan Almera nog? In 2006 verdween die auto van de markt maar Nissan gaat het nu opnieuw proberen. Volgend jaar start de productie van het nieuwe model.

  Lees meer
  Tags: nissan almera
 2. Nissan werkt aan opvolger Almera

  Autonieuws 8 april 2010

  Nissan werkt aan een opvolger voor de Almera, die naast de succesvolle Qashqai in het gamma komt. Het Japanse merk heeft zichzelf als doel gesteld dat de auto ‘beter moet zijn dan de Volkswagen Golf’.

  Lees meer
  Tags: nissan qashqai almera opvolger
 3. Meer voor minder bij Nissan

  Autonieuws 8 maart 2006

  De Nissans Primera en Almera krijgen een uitgebreidere uitrusting voor een lagere prijs. Het klantvoordeel kan oplopen tot wel 3.000 euro.

  Lees meer
  Tags: nissan primera almera voordeel
 4. Nissan Note volgt Almera op

  Autonieuws 12 augustus 2005

  *Langzaamaan druppelt er steeds meer IAA-nieuws binnen. In Frankfurt komt Nissan met de Europese première van de Note, een MPV-achtig model dat vanaf volgend voorjaar leverbaar is.*

  Lees meer
  Tags: nissan note almera
 5. Sport Concept wordt nieuwe Nissan Almera

  Autonieuws 21 maart 2005

  Nissan presenteert eind maart op de autoshow in New York een conceptauto van een compact model. De productieversie van deze Sport Concept is de opvolger van de Europese Almera.

  Lees meer
  Tags: nissan almera
 6. Nissan Almera Tino in nieuw jasje

  Autonieuws 27 maart 2003

  De populaire Nissan Almera Tino heeft in navolging van de Almera een facelift ondergaan. Zowel ex- als interieur is daarbij onder handen genomen. Zo beschikt de MPV voortaan over het gebruiksvriendelijke N-FORM bedieningssysteem en is een dvd-navigatiesysteem als optie leverbaar.

  Lees meer
  Tags: nissan almera