Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Opel Agila

 1. ‘Volgende generatie Opel Agila wordt échte stadsauto’

  Autonieuws 28 april 2014

  Opel werkt op dit moment aan een nieuwe generatie van de Agila. Het wordt een op zichzelf staand model dat meer als échte stadsauto wordt gepositioneerd.

  Lees meer
  Tags: opel agila
 2. Meer CO2-voordeel bij Opel

  Autonieuws 1 april 2011

  Opel introduceert op de AutoRai een aantal nieuwe en verbeterde motorversies. Onder andere de Meriva, Corsa en Insignia krijgen nieuwe, bijtellingsvriendelijke uitvoeringen.

  Lees meer
  Tags: opel agila corsa insignia meriva autorai 2011 lpg
 3. Opel Agila nu ook wegenbelastingvrij

  Autonieuws 22 maart 2011

  Na de Corsa Ecoflex heeft Opel nu ook de Agila 1.0 wegenbelastingvrij gemaakt. Door enkele aanpassingen door te voeren aan de benzinemotor zakt de CO2-uitstoot naar minder dan 110 g/km.

  Lees meer
  Tags: opel agila wegenbelastingvrij
 4. Start/stop-systeem voor Opel Corsa en Agila

  Autonieuws 23 juni 2010

  Opel levert de Agila 1.2 en de Corsa 1.3 CTDI voortaan standaard met start/stop-systeem. Het merk kan zo voldoen aan de Euro5-uitlaatgasnorm, die deze maand van kracht wordt.

  Lees meer
  Tags: opel agila corsa start stop systeem
 5. Opel Agila op LPG wegenbelastingvrij

  Autonieuws 26 mei 2010

  Opel introduceert de Agila 1.0 EcoFlex met affabriek LPG-installatie. Door de lage CO2-uitstoot van 108 g/km wordt de auto vrijgesteld van wegenbelasting en BPM.

  Lees meer
  Tags: opel agila ecoflex vrijstelling wegenbalsting
 6. Online verkoop Opel Agila groot succes

  Autonieuws 8 april 2008

  De Opel Agila.COM, die exclusief via internet werd verkocht, is binnen twee dagen al uitverkocht. Alle vijftig exemplaren van het actiemodel hebben online een eigenaar aan de haak geslagen. Ook via het reguliere verkoopkanaal is er grote belangstelling voor de trendy stadsauto.

  Lees meer
  Tags: opel agila com internet online verkoop
 7. Ultiem modeaccessoire: de Opel Agila schoen

  Autonieuws 3 april 2008

  Hoezo richt Opel zich met de nieuwe Agila op vrouwen? Het Duitse merk presenteerde gisteren in een exclusieve schoenenwinkel in de P.C. Hooftstraat de Agila City Heels.

  Lees meer
  Tags: opel agila city feestje heels schoen
 8. Opel op de IAA: ecoFLEX en nieuwe Agila

  Autonieuws 17 augustus 2007

  Opels milieubeleid bestaat gedeeltelijk uit de lancering van ecoFLEX-modellen met beperkte uitstoot in de kernmodellen van Opel. Deze auto’s combineren zuinigheid en rijplezier met een laag verbruik en beperkte CO2-emissies. Het eerste model in het Opel ecoFLEX-gamma is een Corsa 1.3 CDTi, die per kilometer slechts 119 gram CO2 uitstoot. De Corsa ecoFLEX debuteert op de IAA 2007 en is...

  Lees meer
  Tags: opel agila ecoflex
 9. Nieuwe Opel Agila speciaal voor vrouwen

  Autonieuws 11 juli 2007

  Met vijf deuren en vijf volwaardige zitplaatsen is de nieuwe Opel Agila niet alleen even praktisch als zijn voorganger, waarvan meer dan 440.000 exemplaren een eigenaar vonden, maar ook veel dynamischer ontworpen. De kleine, veelzijdige Opel wordt aan het publiek voorgesteld op de IAA in Frankfurt (13 – 23 september 2007) en verschijnt in de lente van 2008 in de showrooms.

  Lees meer
  Tags: opel agila vrouwen
 10. Suzuki gooit Splash in het diepe

  Autonieuws 14 augustus 2006

  Suzuki toont op de aankomende Salon van Parijs het Splash concept. Weliswaar een studiemodel, maar de Japanners kondigen alvast aan dat de auto ook in productie genomen gaat worden. Aan de hand van de reacties zal Suzuki waar nodig aanpassingen verrichten.

  Lees meer
  Tags: opel agila suzuki splash swift parijs wagon r