Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Opel Signum

 1. Prijzen Opel Vectra en Signum bekend

  Autonieuws 7 juli 2005

  Opel heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe Vectra en de Signum. Beide modellen staan vanaf september bij de Opel-dealer voor een prijs die lager is dan die van hun voorgangers. De Vectra is leverbaar vanaf € 24.545,–, de Signum heeft een vanafprijs van € 32.490,–.

  Lees meer
  Tags: opel signum vectra
 2. Nu ook eerste foto’s nieuwe Opel Signum

  Autonieuws 27 juni 2005

  Hoe de Vectra er na zijn facelift uitziet, konden we onlangs al laten zien, maar de foto’s van de Signum hielden de Rüsselsheimers toen nog even achter de hand. Tot nu toe, want dit is ‘m dan.

  Lees meer
  Tags: opel signum
 3. Kleine wijzigingen in uiterlijk en uitrusting voor Vectra en Signum

  Autonieuws 10 augustus 2004

  Rond deze tijd presenteren traditiegetrouw veel merken hun nieuws voor modeljaar 2005. Zo ook Opel dat de Vectra en Signum heeft aangescherpt. Belangrijkste nieuws: de introductie van het IDS Plus chassis van de nieuwe Astra, een nieuwe zestraps automaat, adaptieve remlichten en nieuwe infotainmentsystemen.

  Lees meer
  Tags: opel signum vectra
 4. Prijzen en uitvoeringen Signum bekend

  Autonieuws 28 maart 2003

  Breda. Opel geeft steeds meer prijs van de Signum. Inmiddels zijn de uitvoeringen en de prijzen vrijgegeven. De vanaf-prijs van de Signum is vastgesteld op * 29.995,- voor de Signum met 90 kW/122 pk sterke 1.8 Ecotec benzinemotor. Topversie is de gloednieuwe V6 CDTi drieliter common-rail dieselmotor waarvoor een vanaf-prijs van * 37.995,- geldt. De Signum staat vanaf juni in de showroom in...

  Lees meer
  Tags: opel signum