Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Opel Tigra

 1. Onzekere toekomst Opel Tigra TwinTop

  Autonieuws 30 juli 2008

  Het is nog niet zeker of Opel met een opvolger komt voor de Tigra TwinTop. De verkoopresultaten van de compacte coupé-cabriolet vallen behoorlijk tegen dus het merk overweegt te stoppen met het model.

  Lees meer
  Tags: opel tigra onzeker toekomst twintop
 2. De illusie van een canvas dak op Tigra TwinTop

  Autonieuws 25 februari 2008

  *Altijd al een klassiek uitziende cabrio met canvas dak willen hebben, maar teruggeschrokken voor de nadelen? De Opel Tigra TwinTop Illusion biedt de soft-top look op een hard-top dak. En biedt allerhande extra features.*

  Lees meer
  Tags: opel tigra cabrio cabriolet coupe endless summer illusion twintop
 3. Opel’s next top model

  Autonieuws 23 maart 2007

  In het kader van Ladies Day op AutoRAI 2007 organiseert Opel op dinsdag 3 april een modeshow. In samenwerking met het Spaanse modemerk Mango worden prachtige modellen getoond - en dan hebben we het niet alleen over dames.

  Lees meer
  Tags: opel tigra ladies day mode
 4. Opel Tigra TwinTop gaat ‘down under’

  Autonieuws 3 januari 2006

  De Opel Tigra TwinTop gaat op wereldreis naar het zuidelijk halfrond. Zowel in Australië als in Zuid-Afrika wordt het model geïntroduceerd.

  Lees meer
  Tags: opel tigra
 5. Tigra met dieselmotor

  Autonieuws 29 november 2004

  Goed nieuws voor kilometervreters die graag in iets anders rijden dan de standaard Opel Vectra of Volkswagen Passat: Opel introduceert een dieselmotor voor de nieuwe Tigra cabriolet.

  Lees meer
  Tags: opel tigra
 6. Opel Tigra vanaf € 20.995,-

  Autonieuws 15 juli 2004

  De nieuwe Opel Tigra zou een ideale auto voor deze zomer zijn geweest. Met zijn elektrisch bedienbare stalen hardtop – door Opel TwinTop genoemd – heb je voor ieder weertype de juiste auto bij je. Maar helaas, liefhebbers moeten nog tot oktober wachten voor ze hun Tigra uit de showroom kunnen rijden. Gelukkig is er ook goed nieuws: Opel heeft de instapprijs van de Tigra weten te beperken tot €...

  Lees meer
  Tags: opel tigra
 7. Tigra TwinTop te laat

  Autonieuws 1 juni 2004

  Opel slaagt er niet in de cabrio-coupé op basis van de Tigra nog deze zomer in de showroom te krijgen. De verwachting is dat de Tigra TwinTop rond september bij de dealer staat. Gelukkig maar dat je dankzij het stalen dak ook met regen of zelfs een winterse bui veel plezier aan het roadstertje kunt beleven.

  Lees meer
  Tags: opel tigra
 8. Coupé-cabrio van Opel heet Tigra TwinTop

  Autonieuws 30 januari 2004

  Over de coupé-cabrio van Opel werd al hevig gespeculeerd, maar nu heeft het merk dan eindelijk de eerste foto’s en informatie over het roadstertje op basis van de Corsa de wereld ingestuurd. En we noemen hem Tigra TwinTop.

  Lees meer
  Tags: opel tigra