Autonieuws Opel Zafira

 1. Opel Zafira gaat verder als luxe busje

  Zafira Life komt in drie lengtevarianten

  Autonieuws 9 januari 2019

  De naam Zafira leeft voort. Opel plakt de naam op een nieuw, luxe busje dat verkrijgbaar wordt in drie lengtevarianten. In 2021 komt er een volledig elektrische uitvoering.

  Lees meer
  Tags: opel zafira
 2. Vernieuwde Opel Zafira kost 28.995 euro

  Autonieuws 14 juli 2016

  De prijzen van de vernieuwde Opel Zafira zijn bekend. Opel biedt de MPV, die nu weer gewoon Zafira (zonder Tourer) heet, aan vanaf 28.995 euro.

  Lees meer
  Tags: opel zafira
 3. Vernieuwde Opel Zafira: meer uitstraling, minder knoppen

  Autonieuws 31 mei 2016

  Hier is de vernieuwde Opel Zafira! Met een nieuwe neus, minder knoppen op het dashboard en een nieuwe naam, want de toevoeging Tourer is weer verdwenen.

  Lees meer
  Tags: opel zafira
 4. Lek: Opel Zafira krijgt facelift

  Autonieuws 28 mei 2016

  Het lijkt erop dat er een facelift aanstaande is van de Opel Zafira: officiële afbeeldingen van een aangepaste Zafira staan in een configurator online.

  Lees meer
  Tags: opel zafira
 5. Nieuwe Opel Business Editions

  Autonieuws 22 september 2011

  Opel voegt vier nieuwe modellen toe aan de Business Edition-lijn, van de Corsa, Astra, Meriva en Zafira Tourer. Alle zijn uitgevoerd met een navigatiesysteem inclusief telefoonvoorbereiding.

  Lees meer
  Tags: opel astra corsa meriva zafira infotainment lease
 6. Huidige Opel Zafira verdwijnt uit Nederland

  Autonieuws 30 augustus 2011

  De huidige generatie Opel Zafira verdwijnt uit het Nederlandse assortiment zodra de Zafira Tourer zijn intrede doet. Dat heeft Opel Nederland laten weten.

  Lees meer
  Tags: opel zafira
 7. Drie nieuwe LPG-modellen Opel

  Autonieuws 24 december 2009

  Opel brengt van de Corsa, de huidige Astra Stationwagen en de Zafira een LPG-uitvoering op de markt. Het merk voorziet de modellen niet alleen van een autogasinstallatie maar past ook de motor aan op het gebruik van deze brandstof.

  Lees meer
  Tags: opel astra corsa zafira lpg
 8. Opel Zafira 1.6 turbo ook op aardgas

  Autonieuws 14 november 2008

  Naast de bestaande 1.6 CNG presenteert Opel nu de Zafira CNG Turbo. Op de Autoshow van Bologna in Italië volgende maand laat het merk zien dat turbotechniek en aardgas hand in hand gaan.

  Lees meer
  Tags: opel zafira aardgas cng
 9. Opel wijst zakelijke rijders de weg

  Autonieuws 6 juni 2008

  Opel levert voortaan gratis een volledig geïntegreerd navigatiesysteem en parkeerhulp op Astra’s en Zafira’s die worden gekozen als auto van de zaak. De Business-edities leveren de zakelijke rijders geen extra fiscale bijtelling op, maar wel meer gemak.

  Lees meer
  Tags: opel astra zafira lease
 10. Facelift voor Opel Zafira

  Autonieuws 16 november 2007

  Opel presenteert op de autotentoonstelling van Bologna de vernieuwde Zafira. De nieuwe versie van de populaire MPV staat vanaf februari 2008 bij de Opel-dealer. Het motorenpakket is uitgebreid met nieuwe 1,7-liter diesels en een 1,6-liter benzinemotor.

  Lees meer
  Tags: opel zafira bologna facelift mpv