Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Renault Modus

 1. Compacte cross-over vervangt Renault Modus

  Autonieuws 10 juni 2012

  De Renault (Grand) Modus gaat verdwijnen. In plaats daarvan brengt het Franse merk een compacte cross-over uit die zal lijken op de Juke van partnermerk Nissan.

  Lees meer
  Tags: renault modus
 2. Gamma Renault Modus op de schop

  Autonieuws 20 juli 2010

  Renault husselt het gamma van de Modus door elkaar. De belangrijkste wijzigingen zijn het verdwijnen van de instapuitvoeringen, het goedkoper worden van de luxe versies en het verscheiden van de 1.5 dCi dieselmotor.

  Lees meer
  Tags: renault modus dieselmotor gamma
 3. Renault geeft ruimte prijs

  Autonieuws 13 december 2007

  Renault heeft de prijzen bekendgemaakt van de nieuwe Clio Estate, Modus en Grand Modus. De drie ruimtewagens van het Franse merk zijn vanaf 9 februari in Nederland verkrijgbaar. De prijzen beginnen respectievelijk bij 15.695 euro, 15.795 euro en 14.895 euro.

  Lees meer
  Tags: renault clio modus
 4. Renault ‘supersizet’ Modus

  Autonieuws 10 oktober 2007

  Renault introduceert een grotere versie van de Modus, toepasselijk Grand Modus genaamd. De auto is zestien centimeter langer dan het huidige model. De breedte en hoogte blijven ongewijzigd. Het nieuwe model wordt begin volgend jaar bij de Nederlandse dealers verwacht.

  Lees meer
  Tags: renault modus grand
 5. Turbokracht voor kleine Renaults

  Autonieuws 11 juni 2007

  Door de toevoeging van een turbomotor moet de nieuwe Renault Twingo GT meer mannen aanspreken. Dezelfde ‘stoere’ motor heeft nu ook de weg gevonden naar de Modus.

  Lees meer
  Tags: renault twingo modus gt turbo zuinig
 6. Renault Modus met Quickshift

  Autonieuws 21 april 2006

  Voor het eerst heeft Renault zijn Quickshift transmissie gekoppeld aan een dieselmotor. De eer is aan de Renault Modus 1.5 dCi. Hierin kan de bestuurder dankzij de gerobotiseerde versnellingsbak voortaan kiezen tussen handmatig of automatisch schakelen.

  Lees meer
  Tags: renault modus dci quickshift
 7. Nieuwe diesel voor Renault Modus

  Autonieuws 16 juni 2005

  Renault voegt aan de reeks van de Modus een nieuwe 1,5 liter dCi dieselmotor toe. Deze is per direct te bestellen, voor een prijs die begint bij € 23.395,-.

  Lees meer
  Tags: renault modus
 8. Weer vijf sterren voor nieuwe Renault

  Autonieuws 31 augustus 2004

  Renault lijkt een abonnement op vijf sterren te hebben bij Euro NCAP. Iedere keer als er een nieuw model uitkomt, wordt de botsveiligheid standaard met vijf sterren beoordeeld. Zo ook de nieuwe Modus. Daarmee laat Renault zien dat ook kleine auto’s aan de Euro NCAP botsnormen kunnen voldoen.

  Lees meer
  Tags: renault modus crashtest veiligheid
 9. In welke Modus wilt u hem hebben?

  Autonieuws 4 augustus 2004

  De Modus, de nieuwe mini-MPV van MPV-trendsetter Renault staat over ongeveer anderhalve maand in de Nederlandse showrooms. Deze aanvulling op het omvangrijke modelprogramma van Renault zal leverbaar zijn vanaf € 14.995,-.

  Lees meer
  Tags: renault modus
 10. Nieuwe Renault Modus maakt debuut

  Autonieuws 5 maart 2004

  Renault toont in Genève voor het eerst de Modus, een studiemodel waarvan in september tijdens de Autosalon van Parijs al een definitieve productieversie zal worden voorgesteld. De Modus is niet bedoeld als opvolger voor de Twingo of de Clio, maar vindt tussen deze modellen een eigen plekje. Verzorgd interieur

  Lees meer
  Tags: renault modus