Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Seat Exeo

 1. Seat Exeo alleen nog als Businessline-modellen verkrijgbaar

  Autonieuws 2 maart 2013

  De voormalige Seat Exeo-uitvoeringen worden niet langer gehanteerd. Van de Exeo sedan en stationwagon ('Exeo ST') zijn nog slechts twee versies verkrijgbaar, de Businessline High en Businessline Executive. De diesel is het goedkoopst.

  Lees meer
  Tags: seat exeo lease
 2. Update voor Seat Exeo

  Autonieuws 25 augustus 2011

  Seat geeft de Exeo een bescheiden update. Het merk maakt de dieselmotoren iets zuiniger en schoner en brengt wat subtiele wijzigingen aan in de koplampen en grille.

  Lees meer
  Tags: seat exeo tdi
 3. Seat Exeo tijdelijk 3.000 euro goedkoper

  Autonieuws 16 maart 2011

  Seat verlaagt de prijzen van de Exeo tijdelijk met 3.000 euro. Dat betekent dat de vanafprijs van de middenklasser nu 23.195 euro bedraagt.

  Lees meer
  Tags: seat exeo prijsverlaging
 4. Meer ruimte voor achterpassagiers in Seat Exeo

  Autonieuws 23 september 2010

  Seat voert enkele aanpassingen door aan de Exeo. Het meubilair is anders vormgegeven waardoor de auto nu meer ruimte biedt aan achterpassagiers.

  Lees meer
  Tags: seat exeo
 5. Seat Exeo klaar voor 2011

  Autonieuws 30 juni 2010

  Seat stuurt de Exeo met een nieuwe motor het volgende modeljaar in. De inmiddels bejaarde 1.8T wordt vervangen door de 1.8 TSI, die niet alleen sterker is maar ook zuiniger.

  Lees meer
  Tags: seat exeo modeljaar motor tsi
 6. Prijzen Seat Exeo ST bekend

  Autonieuws 4 juni 2009

  Seat heeft de prijs bekend gemaakt van de Exeo ST. De momenteel enige stationwagen van Seat kost minimaal 25.290 euro, dat is een meerprijs van 1.300 euro ten opzichte van de sedan.

  Lees meer
  Tags: audi a4 seat exeo prijzen st
 7. Klein maar belangrijk nieuws bij Seat in Genève

  Autonieuws 3 maart 2009

  Seat brengt de Exeo ST en de gefacelifte Leon-familie mee naar de Autosalon van Genève. Verder maken we kennis met de conceptauto Leon Ecomotive, die een CO2-uitstoot heeft van slechts 99 g/km.

  Lees meer
  Tags: seat altea exeo leon ecomotive
 8. Nu officieel: Seat Exeo ST

  Autonieuws 10 februari 2009

  Seat onthult de Exeo ST die zijn debuut zal maken op de Autosalon in de Zwitserse stad Genève. Het belangrijkste nieuws is natuurlijk de toegenomen bagageruimte, die onder het afdekzeil 442 liter meet.

  Lees meer
  Tags: seat exeo st
 9. Dit is de Seat Exeo ST

  Autonieuws 5 februari 2009

  Seat heeft de Exeo ST niet langer geheim kunnen houden, het eerste filmpje van de auto is op internet gelekt. En zo kunnen we je de eerste beelden laten zien van Seat’s stationwagen in het middensegment.

  Lees meer
  Tags: seat exeo gelekt st
 10. Officiële verkoopstart Seat Exeo

  Autonieuws 23 januari 2009

  *Seat wil autorijdend Nederland laten weten dat het zich begeeft in het D-segment. Het merk luidt de verkoopstart van haar eerste 'grote' middenklasser Exeo deze week officieel in. Daarbij geeft het merk nieuwe details vrij over de prijzen en de milieulabels.*

  Lees meer
  Tags: seat exeo milieulabels opties pakketten prijzen verkoopstart