Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Subaru Impreza

 1. Subaru maakt prijzen nieuwe Impreza bekend

  Autonieuws 1 september 2017

  Nu Subaru eindelijk heeft besloten om de nieuwe Impreza naar Nederland te halen, geeft het merk gas. De Impreza is per direct te bestellen, de vanafprijs bedraagt 27.595 euro.

  Lees meer
  Tags: subaru impreza
 2. Toch nog: nieuwe Subaru Impreza komt naar Nederland

  Autonieuws 3 juli 2017

  Het was in april 2016, toen we op de autoshow van New York kennis maakten met de nieuwe Subaru Impreza. Lang was het onzeker of de auto naar Europa zou komen, maar de kogel is nu door de kerk.

  Lees meer
  Tags: subaru impreza
 3. Komst Subaru Impreza naar Europa nog steeds niet bevestigd

  Autonieuws 2 november 2016

  In de Verenigde Staten is de productie van de nieuwe generatie Subaru Impreza gestart, maar of de auto naar Europa komt is nog altijd niet duidelijk. Het merk heeft daar nog geen beslissing over genomen.

  Lees meer
  Tags: subaru impreza
 4. Subaru Impreza is grootste primeur New York Auto Show

  Autonieuws 23 maart 2016

  Subaru heeft de grootste primeur van de New York Auto Show. Het merk presenteert hier de nieuwe generatie Impreza, zowel de vijfdeurs als de sedan.

  Lees meer
 5. Onthulling nieuwe Subaru Impreza op New York Auto Show

  Autonieuws 10 maart 2016

  Subaru trekt op 23 maart het doek af van de nieuwe Impreza. Zowel de hatchback als de sedan zal worden getoond op de New York Auto Show.

  Lees meer
 6. Nieuw platform Subaru voor veiligere, stillere en comfortabelere modellen

  Autonieuws 7 maart 2016

  Subaru heeft een nieuw platform ontwikkeld dat vanaf eind 2016 toegepast gaat worden. Deze bodemplaat wordt gebruikt voor alle modellen die in de komende jaren zullen verschijnen.

  Lees meer
 7. Subaru Impreza Concept nu ook als sedan

  Autonieuws 19 november 2015

  Subaru gaf op de autoshow van Tokio eerder dit jaar al een voorproefje van de nieuwe Subaru Impreza. Op de Los Angeles autoshow doet het merk dat nog eens dunnetjes over met de Impreza Sedan Concept.

  Lees meer
 8. Subaru toont weer voorbode Impreza, dit keer een sedan

  Autonieuws 11 november 2015

  Subaru blijft ons lekker maken met studiemodellen die vooruitblikken naar de volgende generatie van de Impreza. Op de aanstaande autoshow van Los Angeles toont het merk een voorbode van de Impreza sedan.

  Lees meer
 9. Nieuwe Subaru Impreza krijgt vorm met 5-Door Concept

  Autonieuws 28 oktober 2015

  Subaru geeft een preview van de nieuwe Impreza met de 5-Door Concept. Denk er iets andere bumpers, dorpels en verlichting op en je ziet de volgende generatie van de hatchback.

  Lees meer
 10. Nieuwe Subaru Impreza is eerste van nieuwe generatie modellen

  Autonieuws 7 oktober 2015

  Subaru werkt op dit moment aan een nieuwe Impreza. Deze vijfdeurs hatchback wordt het eerste model van een hele generatie nieuwe modellen.

  Lees meer