Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Suzuki Ignis

 1. Meer mild-hybrid-techniek voor Suzuki Ignis

  Plus diverse updates uitrusting

  Autonieuws 1 augustus 2019

  Suzuki rust vanaf nu alle handgeschakelde uitvoeringen van de Ignis uit met mild-hybrid-techniek. Ook waardeert het merk de uitrusting op van het opvallende model.

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 2. Suzuki maakt prijzen nieuwe Ignis bekend

  Autonieuws 28 november 2016

  Volgende maand staat ‘ie in de showroom, de nieuwe Suzuki Ignis. Het merk maakt nu de prijzen bekend van de stads-SUV, ze beginnen bij 14.499 euro.

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 3. Suzuki maakt uitvoeringen Ignis bekend, nog geen prijzen

  Autonieuws 4 november 2016

  Suzuki houdt de spanning erin met de nieuwe Ignis. Het merk maakt nog niet de prijzen van de stads-SUV bekend, maar laat wel alvast weten in welke uitvoeringen het nieuwe model straks is te verkrijgen.

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 4. Suzuki Ignis: vrolijk ding

  Autonieuws 30 september 2016

  De leukste primeur van de autosalon van Parijs? Misschien is dat wel de Suzuki Ignis. Als je van deze auto niet vrolijk wordt, dan weten we het ook niet meer.

  Lees meer
 5. Suzuki Ignis in januari naar Nederland

  Autonieuws 26 september 2016

  Suzuki heeft bekend gemaakt dat de nieuwe Ignis vanaf januari in Nederland te koop is. Het compacte model wordt leverbaar met 1.2 benzinemotor.

  Lees meer
 6. Suzuki Ignis eind dit jaar in Nederland [Update]

  Autonieuws 22 januari 2016

  Suzuki brengt de compacte cross-over Ignis eind dit jaar uit in Nederland. Nu al laat het merk zien hoe de productieversie eruit zal zien.

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 7. Suzuki Ignis: oude naam, nieuwe auto

  Autonieuws 30 september 2015

  Na Baleno haalt Suzuki nog een oude naam van stal. De Ignis keert terug! Op de autoshow van Tokio wordt het model voor het eerst aan de wereld getoond.

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 8. Suzuki Ignis in prijs verlaagd

  Autonieuws 18 november 2005

  Suzuki doet de Ignis 1.5 GTi Sport in de uitverkoop. De prijs van de driedeurs uitvoering van dit model wordt met 2.000 euro verlaagd naar 12.999 euro.

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 9. Vijfdeurs Suzuki Ignis in actie

  Autonieuws 1 juli 2005

  Suzuki heeft de Ignis, onder de noemer Freestyle, extra stoer aangekleed. Dit Freestyle-pakket vertegenwoordigt een waarde van € 2.700,–. Maar Suzuki doet niet flauw en vraagt om een eigen bijdrage van € 1.700,–, waardoor de winkelprijs van de Ignis Freestyle uitkomt op € 15.699,–.

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 10. De nieuwe Suzuki Ignis vijfdeurs

  Autonieuws 22 september 2003

  Suzuki opent de deuren van de Ignis vijfdeurs, die wel toe was aan een opfrisbeurt. De nieuwe Ignis vijfdeurs onderscheidt zich dan ook door een sportief front en de aanzienlijk toegenomen bagageruimte. Bovendien komt er een versie met permanente vierwielaandrijving, die past bij de stoere uitstraling van dit nieuwe model.

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis