Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Suzuki Kizashi

 1. Suzuki Kizashi gaat hybride

  Autonieuws 20 april 2011

  Suzuki toont op de autoshow van New York de Kizashi EcoCharge Concept. Deze hybride is 25 procent zuiniger dan een vergelijkbare benzine-uitvoering.

  Lees meer
 2. Suzuki Kizashi vanaf 32.499 euro

  Autonieuws 10 augustus 2010

  Suzuki levert de Kizashi vanaf december voor minimaal 32.499 euro. Dat is een scherpe prijs want de standaarduitrusting laat niets meer te wensen over.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi prijzen
 3. Suzuki Kizashi komt naar Nederland

  Autonieuws 9 augustus 2010

  Het hoge woord is eruit: de Suzuki Kizashi komt naar Nederland. Lang was het onzeker of de grote sedan van Suzuki naar ons land zou komen.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi nederland sedan
 4. Officieel: Suzuki Kizashi

  Autonieuws 31 juli 2009

  Hij is officieel en heet Kizashi: de nieuwe sportsedan van Suzuki waarmee het merk de weg omhoog inslaat. Suzuki brengt de auto eerst in Amerika op de markt, later volgt Europa pas.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi onthulling sportsedan
 5. Open en bloot: Suzuki Kizashi

  Autonieuws 30 juli 2009

  Hier zijn de eerste foto’s van de Suzuki Kizashi, het eerste model van het Japanse merk in het D-segment. Tijdens een dealerpreview presenteerde Suzuki de sedan en een van de aanwezigen kon het niet laten om de foto’s op het internet te plaatsen.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi foto sedan uitgelekt
 6. Suzuki ontkent vertraging nieuwe sedan

  Autonieuws 7 januari 2009

  Suzuki onthult officieel de productieversie van de Kizashi sedan op de Autoshow van New York in april. Het merk ontkracht hiermee de berichten in de Japanse media, die maandag meldden dat de komst van de auto zou worden uitgesteld.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi introductie sedan
 7. Suzuki Kizashi uitgesteld

  Autonieuws 5 januari 2009

  Suzuki stelt de komst van de grote sedan Kizashi voorlopig uit. De ontwikkeling van het model wordt voorlopig stilgezet, zo meldt de Japanse zakenkrant Nikkei . Het is niet de juiste tijd om een groot model in de markt te zetten, bovendien moet het merk bezuinigen.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi uitgesteld
 8. Suzuki Kizashi 3: (bijna) productierijp

  Autonieuws 21 maart 2008

  Suzuki heeft in New York de Kizashi 3 onthuld, een conceptcar voor een model in het D-segment. In tegenstelling tot de Kizashi 1 en 2 staat dit model redelijk dicht bij de uiteindelijke productieversie.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi concept new york
 9. Nummertje drie: Suzuki kijkt verder met Kizashi

  Autonieuws 7 maart 2008

  Terwijl de Autosalon van Genève nog in volle gang is, kijk Suzuki alvast vooruit naar de Autoshow van New York. Daar presenteert het merk de derde conceptcar in de Kizashi-reeks.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi concept new york
 10. Suzuki brengt concepten naar Genève

  Autonieuws 25 januari 2008

  Suzuki toont op de Salon van Genève in maart een brede reeks studiemodellen. Een prominente plaats is er voor de Concept A-Star, een voorbode van het nieuwe model dat eind 2008 de Alto moet gaan opvolgen. Daarnaast zijn de Kizashi en Kizashi 2 voor het eerst samen te zien.

  Lees meer
  Tags: suzuki kizashi splash a-star concept