Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Tata

 1. Tata heeft nog altijd grootse plannen – ook voor Europa

  Autonieuws 13 november 2013

  Het Indiase Tata wil een complete range van modellen op een nieuw platform gaan bouwen. De modellen moeten in de hele wereld – en dus ook in Europa – verkocht gaan worden.

  Lees meer
  Tags: tata
 2. Importeer zelf een Tata Nano

  Autonieuws 2 mei 2012

  De ‘goedkoopste auto ter wereld’ kun je zelf naar Nederland halen en op kenteken zetten. Voor net geen 5.000 euro rijd je in een nieuwe Tata Nano.

  Lees meer
  Tags: tata nano
 3. Volgende Land Rover Discovery terug naar roots

  Autonieuws 11 mei 2011

  De volgende generatie Land Rover Discovery, die in 2016 op de markt komt, keert terug naar z’n roots. Het wordt weer een echt werkpaard dat dichter bij de Defender staat als bij de Range Rover.

  Lees meer
  Tags: land rover rover tata defender discovery land
 4. Tata investeert, Jaguar vernieuwt

  Autonieuws 17 april 2011

  Tata Motors, eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover, investeert opnieuw fors in haar Britse R&D-campus. Honderd extra technici zullen voornamelijk werken aan de ontwikkeling van nieuwe modellen voor de drie merken.

  Lees meer
  Tags: jaguar rover tata investeert land modellen nieuwe
 5. Eerste Tata Nano in Nederland

  Autonieuws 17 maart 2011

  Hoewel Tata de Nano niet in Europa op de markt zal brengen is het binnenkort toch mogelijk dat je er een tegenkomt op de weg. De stichting Blij dat ik Rij heeft een exemplaar naar Nederland gehaald om consumenten te laten zien wat ‘de goedkoopste auto ter wereld’ te bieden heeft.

  Lees meer
  Tags: tata nano
 6. Productieplannen voor Tata Pixel

  Autonieuws 14 maart 2011

  De Tata Pixel Concept die op de autosalon van Genève debuteerde was niet zomaar een conceptcar. Het merk werkt aan een productieversie van dit studiemodel. Dat zal de auto zijn waarmee de Indiërs de Europese markt gaan bestormen.

  Lees meer
  Tags: tata conceptcar pixel
 7. Verkopen Tata Nano ingestort

  Autonieuws 5 december 2010

  Het kan verkeren. Moesten de eerste exemplaren van de 'goedkoopste auto ter wereld' nog via een loterij worden toegewezen onder de ruim 200.000 geïnteresseerden, nu zijn de verkopen van de Tata Nano ingestort. Ten opzichte van november 2009 verkocht Tata afgelopen maand liefst 85 procent minder Nano's.

  Lees meer
  Tags: tata goedkoopste ingestort nano verkopen
 8. Daimler verkoopt belang in Tata

  Autonieuws 11 maart 2010

  Daimler, het moederbedrijf van Mercedes, heeft zijn belang in Tata van de hand gedaan. De Duitsers hebben Tata niet langer nodig voor de productie van auto’s in India.

  Lees meer
  Tags: daimler mercedes-benz tata mercedes
 9. Tata Aria komt naar Europa

  Autonieuws 1 maart 2010

  In tegenstelling tot eerdere berichten komt de Tata Aria toch naar Europa. Het Indiase merk zal de cross-over deze week presenteren op de Autosalon van Genève. De showroom introductie is gepland voor het voorjaar van 2011.

  Lees meer
  Tags: tata aria cross-over debuut europa mpv naar suv
 10. Voormalige Opel-baas nieuwe CEO Tata Motors

  Autonieuws 15 februari 2010

  Voormalig Opel-topman Carl-Peter Forster is aangesteld als CEO bij Tata Motors. Hij krijgt de leiding over de merken Tata, Jaguar en Land Rover.

  Lees meer
  Tags: jaguar opel tata volkswagen landrover topman