Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Toyota iQ

 1. Stadsauto's onder de 10.000 euro

  Autonieuws 3 maart 2023

  Als je in de grote stad woont en je alleen voor je boodschappen afhankelijk bent van een auto, je weinig kilometers maakt en je niet een megabedrag aan houderschapsbelasting wilt betalen, dan is een kleine stadsauto ideaal. Zo’n auto bevindt zich in het A-segment en is doorgaans niet

  Lees meer
  Tags: chevrolet spark citroën c1 fiat 500 hyundai i10 opel karl peugeot 108 seat mii skoda citigo toyota aygo iq volkswagen up!
 2. Toyota iQ EV is productierijp

  Autonieuws 24 september 2012

  We zagen de elektrische Toyota iQ al een aantal keer op autoshows voorbij komen als studiemodel. De auto is nu productierijp.

  Lees meer
  Tags: toyota iq elektrische auto
 3. Elektrische Toyota iQ komt in 2012

  Autonieuws 15 november 2011

  Toyota laat op de autoshow van Tokio eind november de FT EV III zien. Het is de derde stap op weg naar de productiefase van de elektrische iQ.

  Lees meer
 4. Toyota iQ onder tuner handen op Sema

  Autonieuws 29 oktober 2011

  Wij Nederlanders kennen de Toyota iQ al sinds 2009. Amerikanen kunnen pas sinds deze maand kennismaken met de stijlvolle stadsauto, die daar onder de naam Scion iQ wordt geïntroduceerd. Om dit onder de aandacht te brengen, organiseerde het Japanse concern een 'tune de iQ' evenement, waarvan de beste producten nu op de Sema staan.

  Lees meer
  Tags: toyota iq infotainment sema tuning
 5. Elektrische Aston Martin Cygnet op komst

  Autonieuws 21 mei 2011

  Aston Martin komt met een elektrische uitvoering van de Cygnet. Dat vertelt de CEO van het merk aan het Britse tijdschrift Car Magazine .

  Lees meer
  Tags: aston martin cygnet toyota iq elektrische auto
 6. Toyota iQ gaat elektrisch

  Autonieuws 14 februari 2011

  Toyota onthult op de autosalon van Genève volgende maand de iQ EV. Deze volledig elektrisch aangedreven iQ komt volgend jaar al in beperkte oplage op de markt.

  Lees meer
 7. Toyota iQ wordt mobiele discotheek

  Autonieuws 13 oktober 2010

  Toyota Duitsland heeft een iQ omgebouwd tot mobiele discotheek. De auto trekt de komende maanden door het land om het stadsautootje eens extra in de spotlight te zetten.

  Lees meer
  Tags: toyota iq
 8. Kleine aanpassingen Toyota iQ

  Autonieuws 15 april 2010

  Toyota voert enkele kleine wijzigingen door aan de iQ. Het interieur krijgt een update, er zijn nieuwe kleuren verkrijgbaar en alle motoren voldoen nu aan de Euro5-uitlaatgasnorm.

  Lees meer
  Tags: toyota iq wijzigingen
 9. Toyota iQ gaat naar Amerika

  Autonieuws 1 april 2010

  De Toyota iQ maakt de overstap naar de Verenigde Staten. De Japanners hebben de Amerikaanse iQ onthuld op de Autoshow van New York, die vandaag van start is gegaan.

  Lees meer
  Tags: toyota iq scion
 10. Nieuw instapmodel Toyota iQ

  Autonieuws 24 december 2009

  Het loopt nog niet erg hard met de iQ in Nederland. Om de verkoop te stimuleren voegt Toyota een nieuwe basisuitvoering aan het gamma van de stadsauto toe.

  Lees meer
  Tags: toyota iq instapmodel