Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Volkswagen Fox

 1. Volkswagen Fox gaat laatste levensfase in

  Autonieuws 11 november 2010

  Volkswagen dunt het gamma van de Fox uit tot slechts een motor in een uitvoering. De 1.4 benzinemotor en de 1.4 TDI verdwijnen van het toneel.

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox levensfase update
 2. Nieuwe motor Volkswagen Fox

  Autonieuws 26 augustus 2010

  De Volkswagen Fox krijgt in de herfst van z’n carrière een nieuwe motor. Dat is nodig om aan de Euro5-emissienorm te kunnen voldoen die per 1 januari 2011 ingaat.

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox driecilinder euro5 motor
 3. Volkswagen Lupo komt terug

  Autonieuws 16 juli 2010

  De stadsauto van Volkswagen gaat geen Up! heten maar Lupo. Dat zegt het doorgaans goed geïnformeerde, Britse tijdschrift Autocar .

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox lupo up!
 4. Vernieuwde Volkswagen Fox niet voor Europa

  Autonieuws 23 oktober 2009

  Volkswagen heeft de compacte Fox een behoorlijke opfrisbeurt gegeven. Helaas komt de opgeknapte hatchback niet naar Europa, zo weet De Telegraaf te melden.

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox europa facelift vernieuwd
 5. Volkswagen praat ons bij over 2009

  Autonieuws 9 juni 2008

  Volkswagen heeft de plannen voor komend jaar bekendgemaakt. Veel radicale wijzigingen hoeven we niet te verwachten van het merk uit Wolfsburg. Het opvallendste nieuws is wellicht nog dat de Fox twee centimeter wordt verlaagd.

  Lees meer
  Tags: volkswagen caddy eos fox golf jetta plus variant
 6. Klapperende kap: terugroepactie VW Fox

  Autonieuws 20 december 2006

  Volkswagen gaat in Europa ongeveer 130.000 exemplaren van de Fox terugroepen wegens problemen met de motorkapontgrendeling. Dat is gisteren in Duitsland bekend geworden. Bij onze oosterburen gaat het om 63.000 auto’s die naar de garage moeten.

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox terugroepactie
 7. Cross-hype nog niet over

  Autonieuws 27 september 2006

  De Cross-bestuiving in autoland gaat onverminderd voort. Nadat Volkswagen de Polo met een stoerdere uitstraling op hogere pootjes had gezet, nam Hyundai het voorbeeld over met de Getz Cross en recent de Tucson Cross. Volkwagen heeft ondertussen de Cross-versie van de Golf Plus gereed.

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox golf polo cross plus
 8. Volkswagen Fox Optive

  Autonieuws 23 mei 2006

  Om wat ruimte te creëren in het magazijn heeft Volkswagen een speciale versie van de Fox in het leven geroepen. De Fox Optive is gebaseerd op de Trendline-uitvoering en uit voorraad leverbaar vanaf 8.995 euro.

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox optive
 9. VW SpaceFox: nieuwe Braziliaanse diersoort

  Autonieuws 6 april 2006

  In Brazilië is vanaf deze week de nieuwe Volkswagen SpaceFox te koop. Helaas komt het exotische ruimtebeest niet naar Europa. De stationwagonvariant van het kleinste Volkswagenmodel is gebaseerd op het vijfdeurs koetswerk van de Fox, dat in Europa niet wordt geleverd.

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox spacefox stationwagon
 10. Vliegende start voor Fox

  Autonieuws 20 juli 2005

  Het nieuwe kleintje van Volkswagen, de in Zuid-Amerika gebouwde Fox, slaat goed aan in de lage landen. In anderhalve maand hebben 1.700 kopers hun handtekening gezet onder het koopcontract en daarmee liggen de Nederlandse dealers ruimschoots voor op schema.

  Lees meer
  Tags: volkswagen fox