Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Volkswagen CrossGolf

 1. Elektrische occasions

  Autonieuws 25 april 2023

  Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je graag over wilt stappen van een brandstofauto naar een elektrische auto. Misschien maak je je zorgen om het klimaat en de impact die de CO2-uitstoot van je wagen heeft op het milieu. Want ondanks dat we maar een klein landje zijn met een beperkt aantal auto’s in vergelijking met het wereldtotaal, begint een beter milieu bij jezelf, zoals een oude reclameslogan vroeger al verkondigde.

  Lees meer
  Tags: bmw i3 mercedes-benz b-klasse mitsubishi i-miev nissan leaf peugeot 2008 renault zoe volkswagen golf sportsvan golf plus golf cabriolet golf variant crossgolf golf
 2. Acht GTI-feitjes die je moet weten!

  Autonieuws 13 maart 2023

  Lees meer
  Tags: volkswagen golf
 3. Volgende generatie Volkswagen Golf altijd verbonden en deels autonoom

  'Revolutie in de cockpit'

  Autonieuws 21 januari 2018

  Volkswagen neemt volgend jaar de geheel nieuwe Volkswagen Golf in productie. Veel blijft vertrouwd, in de personencabine vindt echter 'een revolutie' plaats.

  Lees meer
 4. Zoals verwacht: facelift Volkswagen CrossGolf

  Autonieuws 25 februari 2010

  De Volkswagen Golf Plus werd begin vorig jaar al gefacelift en nu is het de beurt aan de daarop gebaseerd CrossGolf. Het vernieuwde model debuteert op de autosalon van Genève.

  Lees meer
  Tags: volkswagen crossgolf facelift
 5. Vloedgolf aan Cross-modellen nog niet voorbij

  Autonieuws 24 januari 2007

  De stroom Cross-modellen van Volkswagen nadert nu toch wel zijn hoogtepunt, voor zover daar überhaupt sprake van kan zijn. Vandaag heeft het Duitse merk namelijk de details van de CrossGolf bekendgemaakt. Het principe mag inmiddels bekend zijn: de toevoeging Cross staat bij VW voor een kruising tussen een normaal model en een SUV door terreinwagenachtige elementen toe te voegen.

  Lees meer
  Tags: volkswagen crossgolf golf cross