Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Wiesmann

 1. Gaat Wiesmann het dan toch nog redden?

  Autonieuws 29 november 2013

  Wiesmann heeft de rechter gevraagd om de insolventieprocedure van het merk stop te zetten. Volgens de Duitse sportautofabrikant is de belangrijkste reden van het faillissement namelijk weggenomen.

  Lees meer
  Tags: wiesmann
 2. Sportautofabrikant Wiesmann vraagt faillissement aan

  Autonieuws 16 augustus 2013

  Het kleine Duitse sportautomerk Wiesmann is failliet. De fabrikant van klassieke ogende coupés en roadsters hoopt een doorstart te kunnen maken.

  Lees meer
  Tags: wiesmann
 3. Wiesmann MF3 Final Edition by Sieger

  Autonieuws 3 september 2011

  De MF3 Roadster is een model waarmee de Duitse autobouwer Wiesmann naamsbekendheid kreeg. Na 18 jaar neemt het merk afscheid van de MF3. Tuner/stylist Sieger hielp een handje bij het aankleden van de MF3 Final Edition.

  Lees meer
  Tags: wiesmann edition final mf3 roadster sieger
 4. Wiesmann Spyder voor puristen

  Autonieuws 4 maart 2011

  Extremer kan haast niet: de Wiesmann Spyder is ontdaan van alles wat niet essentieel is om te rijden. Op verzoek van vele klanten heeft de Duitse sportauto-fabrikant het 'lichtste, krachtigste en puurste' model ooit ontwikkeld.

  Lees meer
 5. Wiesmann MF5 zit zonder motor

  Autonieuws 17 augustus 2010

  Het kleine Duitse sportautomerk Wiesmann stopt gedwongen met de productie van de MF5 Coupé en Roadster. De V10 van BMW die de MF5 aandrijft wordt niet langer geproduceerd.

  Lees meer
  Tags: bmw wiesmann mf5 v10
 6. Wiesmann kondigt MF4 S Coupé aan

  Autonieuws 23 februari 2010

  Het kleine Duitse sportautomerk Wiesmann kondigt de komst van de MF4 S Coupé aan. Na de Roadster krijgt nu ook de Coupé de beschikking over de 4,0 liter V8 met 420 pk, afkomstig van BMW.

  Lees meer
  Tags: wiesmann coupe mf4s
 7. Veel tamtam rondom Wiesmann MF5 Roadster

  Autonieuws 11 september 2009

  Wiesmann presenteert op de IAA in Frankfurt de MF5 Roadster. Het Duitse merk geeft nu alvast de eerste foto vrij waarop weinig verrassingen zijn te zien. De modellen van Wiesmann lijken nu eenmaal veel op elkaar dus alle tamtam die Wiesmann maakt rondom het MF5 Roadster lijkt een beetje overdreven.

  Lees meer
  Tags: wiesmann frankfurt mf5 raodser
 8. Wiesmann bouwt MF4 live op IAA-autoshow

  Autonieuws 28 augustus 2009

  Wiesmann, de Duitse 'autobouwer voor individualisten', fabriceert op de IAA-autoshow live een GT MF4. Daarnaast toont het de debuterende roadster van de MF5.

  Lees meer
  Tags: wiesmann bouwt debuterende live mf4 mf5 roadster
 9. Wiesmann kondigt MF4 Roadster aan

  Autonieuws 6 februari 2009

  Het Duitse sportwagenmerk Wiesmann zal op de Autosalon van Genève de MF4 Roadster onthullen. Het merk geeft nu alvast de eerste teaser vrij om het publiek warm te maken.

  Lees meer
  Tags: wiesmann mf4 roadster
 10. Klaar voor productie: Wiesmann GT

  Autonieuws 22 september 2008

  Het had wat voeten in aarde om de typegoedkeuring rond te krijgen voor de Wiesmann GT. Maar nu, anderhalf jaar na zijn showdebuut op de IAA in Frankfurt, is het dan eindelijk zover. Het eerste exemplaar is aan een klant afgeleverd.

  Lees meer
  Tags: wiesmann gt productie