591 autotests gevonden

 1. Opel Mokka X: X op de taart

  Review Opel Mokka X 1.6 CDTi Innovation

  Autotest 13 maart 2017 Tekst:

  De Opel Mokka is, als een van de eerste compacte cross-overs, een trendsetter. Goede conserveermiddelen in het ontwerp misten hun uitwerking niet, toch vonden de Duitsers het na bijna vier jaar tijd om hun cross-over een frisse neus te geven. En niet alleen dat, hij kreeg zelfs een geheel nieuw dashboard aangemeten. Om de ingrijpende wijzigingen te benadrukken gaat de Mokka voortaan door het leven als Mokka X. Ik ontdek of deze toevoeging de X op de taart is.

  Lees meer
  Tags: opel mokka x
 2. Peugeot 5008: is geluk nog heel gewoon?

  Review Peugeot 5008 2.0 BlueHDi 150

  Autotest 10 maart 2017 Tekst:

  Vroeger was alles simpel. Als je veel mensen wilde vervoeren kocht je een busje, als je buiten de gebaande paden ging rijden een 4x4-model en voor alle andere situaties voldeed een hatchback, stationwagon of sedan. Anno 2017 moet een auto het liefst de kwaliteiten van zoveel mogelijk carrosserievormen combineren. De nieuwe Peugeot 5008 is zo’n auto, een MPV in SUV-verpakking.

  Lees meer
  Tags: peugeot 5008
 3. (Advertorial)
 4. Lexus IS 300h: de beste diesel

  Review Lexus IS 300h F Sport line

  Autotest 5 maart 2017 Tekst:

  Moest je bij deze titel even met je ogen knipperen? Terecht, want de Lexus IS 300h is zeker geen diesel. Het is een benzine-hybride, die een diesel-achtig laag brandstofverbruik kan neerzetten door een samenspel van benzine- en elektromotor. Hoewel de Lexus IS na 3 jaar allesbehalve verouderd oogt, is hij recent subtiel gefacelift. Reden genoeg voor een hernieuwde kennismaking en een uitgebreide test.

  Lees meer
  Tags: lexus is
 5. Audi Q2: met stropdas naar het Oktoberfest

  Test Audi Q2 1.4 TFSI CoD S Tronic Pro Line S

  Autotest 28 februari 2017 Tekst:

  De Q2 is de vrolijkste Audi in tijden. Kijk alleen al naar de kleur van de testauto, Arablauw. Dit is niet zomaar een kleur, maar een statement. Audi durft weer! Maar vergis je niet, achter dat felblauwe jasje gaat een serieuze auto schuil.

  Lees meer
  Tags: audi q2
 6. Cadillac XT5: Euro-Escalade

  Review Cadillac XT5 3.6L V6 AWD AT Platinum

  Autotest 21 februari 2017 Tekst:

  Wanneer het gesprek over een SUV van Cadillac gaat, denk je waarschijnlijk meteen aan de gigantische Escalade. Die heeft echter ook een ‘kleinere’ broer, de gloednieuwe XT5. Cadillac noemt hem zelf cross-over, maar zijn proporties vertellen iets anders. Dit is een SUV, en ook zeker geen kleintje. Met zijn imposante neus kijkt de XT5 mij uitdagend aan: tijd voor een rijtest.

  Lees meer
  Tags: cadillac xt5
 7. Renault Clio: verleiding compleet

  Review Renault Clio TCe 120 Intens

  Autotest 15 februari 2017 Tekst:

  De vierde generatie Clio is voor Renault een schot in de roos en noteert nog elke maand gunstige verkoopcijfers. Een prestatie van formaat, want hij is al zo’n 4,5 jaar op de markt! Renault voert met de recente facelift dan ook geen schokkende wijzigingen door en past de Clio op precies de goede punten aan. Hoe die aansluiten bij het nog altijd verleidelijke ontwerp lees je in deze test.

  Lees meer
  Tags: renault clio
 8. Audi A5: denksporter

  Review Audi A5 Coupé 2.0 TFSI Quattro Pro Line S

  Autotest 12 februari 2017 Tekst:

  De Audi A5 Coupé heeft het in zijn oervorm bijna 10 jaar volgehouden. Nu is 'ie helemaal nieuw. De geteste A5 is 40 pk sterker en 50 kg lichter dan zijn voorganger. Duidelijk naar de sportschool geweest, dus. Welke uitwerking dat heeft op zijn prestaties?

  Lees meer
  Tags: audi a5
 9. Volkswagen Up!: met de groeten van Dr. Dre

  Review Volkswagen Up! Beats 1.0 TSI 90 pk

  Autotest 8 februari 2017 Tekst:

  Een kleine koets met een sterke motor, dat concept heeft in de geschiedenis al heel veel leuke auto’s voortgebracht. De nieuwste entree in dit genre komt van Volkswagen, dat de vernieuwde Up! ook met een turbomotor levert.

  Lees meer
  Tags: volkswagen up!
 10. Renault Scénic: beste versie van zichzelf

  Review Renault Scénic TCe 130 Bose

  Autotest 5 februari 2017 Tekst:

  Vlak voor de eeuwwisseling weet Renault met de Scénic een nieuwe trend te zetten: de compacte MPV. Veel concurrenten volgen het concept, maar de Scénic blijft altijd populair. Nog steeds schrijft de mode hoge auto’s voor, al moeten ze nu sportiever ogen en heten ze steeds vaker cross-over. De nieuwe Scénic blijft een MPV, maar is duidelijk geen ‘busje’ meer. Deze test zal uitwijzen of dat een slimme zet is.

  Lees meer
  Tags: renault scénic
 11. Kia Rio: alles bereikt?

  Test Kia Rio 1.0 T-GDI 100 ComfortPlusLine Navigator

  Autotest 2 februari 2017 Tekst:

  Het is het jaar 2000 als Kia een nieuw model introduceert met de vrolijk klinkende naam Rio. Met z'n uitbundige vormen en ruime interieur een echt buitenbeentje in het compacte segment. 17 jaar later staat de vierde generatie klaar en is de Rio uitgegroeid tot een bekende en gewaardeerde verschijning.

  Lees meer
  Tags: kia rio