586 autotests gevonden

 1. Renault Clio: verleiding compleet

  Review Renault Clio TCe 120 Intens

  Autotest 15 februari 2017 Tekst:

  De vierde generatie Clio is voor Renault een schot in de roos en noteert nog elke maand gunstige verkoopcijfers. Een prestatie van formaat, want hij is al zo’n 4,5 jaar op de markt! Renault voert met de recente facelift dan ook geen schokkende wijzigingen door en past de Clio op precies de goede punten aan. Hoe die aansluiten bij het nog altijd verleidelijke ontwerp lees je in deze test.

  Lees meer
  Tags: renault clio
 2. Audi A5: denksporter

  Review Audi A5 Coupé 2.0 TFSI Quattro Pro Line S

  Autotest 12 februari 2017 Tekst:

  De Audi A5 Coupé heeft het in zijn oervorm bijna 10 jaar volgehouden. Nu is 'ie helemaal nieuw. De geteste A5 is 40 pk sterker en 50 kg lichter dan zijn voorganger. Duidelijk naar de sportschool geweest, dus. Welke uitwerking dat heeft op zijn prestaties?

  Lees meer
  Tags: audi a5
 3. Volkswagen Up!: met de groeten van Dr. Dre

  Review Volkswagen Up! Beats 1.0 TSI 90 pk

  Autotest 8 februari 2017 Tekst:

  Een kleine koets met een sterke motor, dat concept heeft in de geschiedenis al heel veel leuke auto’s voortgebracht. De nieuwste entree in dit genre komt van Volkswagen, dat de vernieuwde Up! ook met een turbomotor levert.

  Lees meer
  Tags: volkswagen up!
 4. Renault Scénic: beste versie van zichzelf

  Review Renault Scénic TCe 130 Bose

  Autotest 5 februari 2017 Tekst:

  Vlak voor de eeuwwisseling weet Renault met de Scénic een nieuwe trend te zetten: de compacte MPV. Veel concurrenten volgen het concept, maar de Scénic blijft altijd populair. Nog steeds schrijft de mode hoge auto’s voor, al moeten ze nu sportiever ogen en heten ze steeds vaker cross-over. De nieuwe Scénic blijft een MPV, maar is duidelijk geen ‘busje’ meer. Deze test zal uitwijzen of dat een slimme zet is.

  Lees meer
  Tags: renault scénic
 5. Kia Rio: alles bereikt?

  Test Kia Rio 1.0 T-GDI 100 ComfortPlusLine Navigator

  Autotest 2 februari 2017 Tekst:

  Het is het jaar 2000 als Kia een nieuw model introduceert met de vrolijk klinkende naam Rio. Met z'n uitbundige vormen en ruime interieur een echt buitenbeentje in het compacte segment. 17 jaar later staat de vierde generatie klaar en is de Rio uitgegroeid tot een bekende en gewaardeerde verschijning.

  Lees meer
  Tags: kia rio
 6. Citroën C3: staat op scherp

  Review Citroën C3 1.2 PureTech 110 S&S Shine

  Autotest 26 januari 2017 Tekst:

  De nieuwe Citroën C3 heeft duidelijke trekken van grote broer C4 Cactus. Hiermee straalt de compacte nieuwkomer precies uit waarmee Citroën zich wil onderscheiden van de massa. Helemaal naar de huidige trend is het nieuwe model C3 uitgebreid te personaliseren. Kortom: de nieuwe Citroën C3 staat op scherp. Ik test voor jou hoe hij rijdt.

  Lees meer
  Tags: citroën c3
 7. Skoda Kodiaq: gewoon lekker groot

  Review Skoda Kodiaq 1.4 TSI DSG Style

  Autotest 24 januari 2017 Tekst:

  Simply Clever is de filosofie waarmee Skoda al jaren aan de weg timmert. Het staat voor een aantal kleine slimmigheden die een Skoda net iets doordachter maken dan een andere auto. Kleinigheden alleen zijn niet genoeg om zeven personen of een vracht bagage te kunnen vervoeren, daar heb je gewoon veel ruimte voor nodig. Daarom maakte Skoda de Kodiaq niet alleen slim, maar ook gewoon lekker groot. Hoe de auto bevalt test ik met een mooie rit naar Praag.

  Lees meer
  Tags: skoda kodiaq
 8. Cadillac CT6: Amerikaans uithangbord

  Review Cadillac CT6 3.0 Twin Turbo Platinum

  Autotest 22 januari 2017 Tekst:

  Als Amerikanen iets willen, dan gebeurt het. Het maakt dan niet uit of er forse investeringen van tijd of geld mee gemoeid zijn. Zo werkt het ook bij het haast iconische Cadillac. De top van hun kunnen tonen ze met het nieuwe uithangbord, de luxelimousine CT6.

  Lees meer
  Tags: cadillac ct6
 9. Chevrolet Camaro: Amerikaans hart, Europese spieren

  Review Chevrolet Camaro Coupé 2.0 Turbo Automaat

  Autotest 17 januari 2017 Tekst:

  Amerikanen behoren tot de exclusiefste autosoorten in Europa. Wie een Amerikaanse auto rijdt, doet dat uit overtuiging. Gedreven door individualisme, vanuit liefde voor de Verenigde Staten of vanwege de traditionele V8-motor onder de motorkap. Maar ook in de V.S. is men steeds milieubewuster en wordt er ‘gedownsized’.

  Lees meer
  Tags: chevrolet camaro
 10. Hyundai i10: voorloper verbeterd

  Review Hyundai i10 Comfort

  Autotest 15 januari 2017 Tekst:

  De Hyundai i10 is bij zijn introductie erg goed ontvangen en wordt, ook door ons, als erg goed getest. Inmiddels is de auto ruim 3 jaar op de markt en heeft hij veel nieuwe, eveneens sterke concurrenten gekregen. Hyundai acht het hoog tijd voor een facelift, die met een opnieuw getekende voor- en achterbumper vrij bescheiden is. Toch is er, zoals gebruikelijk, meer aangepast dan je op het eerste oog ziet. Er is maar een manier om dat te ontdekken: ik ga hem rijden.

  Lees meer
  Tags: hyundai i10