637 autotests gevonden

 1. Citroën C3 Aircross: de liefste SUV

  Review Citroën C3 Aircross Puretech 110 EAT6 Shine

  Autotest 5 december 2017 Tekst:

  Je zou wel gek zijn om in de huidige markt geen compacte SUV aan te bieden. Daar zijn alle merken wel van doordrongen en dus zetten ze deze populaire modellen in hoog tempo op de weg. Citroën zou Citroën niet zijn als ze deze uitdaging niet op geheel eigen wijze zouden aanvliegen...

  Lees meer
  Tags: citroën c3 aircross
 2. Mercedes-Benz S-Klasse: op eenzame hoogte

  Review Mercedes-Benz S 400 d Lang 4Matic

  Autotest 30 november 2017 Tekst:

  De Mercedes-Benz S-Klasse is zo’n auto die je eigenlijk niet hoeft te testen, maar we zijn toch nieuwsgierig naar de facelift. Wij hebben de verlengde S-klasse met nieuwe 400d-motor getest. Zou het nog steeds een van de beste auto's ter wereld zijn?

  Lees meer
 3. Nissan Qashqai: want cijfers liegen niet

  Review Nissan Qashqai DIG-T 115 Tekna+

  Autotest 23 november 2017 Tekst:

  De Nissan Qashqai was een van de eerste cross-overs op de markt en bleek al snel een schot in de roos. Niet alleen de eerste generatie vond gretig aftrek, ook de tweede generatie uit 2013 heeft aan interesse geen gebrek. Alleen al dit jaar zijn er in Nederland ruim 6.000 van verkocht. We zijn benieuwd, wat is nu de magie van de Qashqai? De recente facelift is een goede reden om de populaire cross-over opnieuw aan een test te onderwerpen.

  Lees meer
  Tags: nissan qashqai
 4. Fiat 500L Cross: de degens gekruist

  Review Fiat 500L Cross 1.4 T-Jet

  Autotest 16 november 2017 Tekst:

  De Fiat 500L heeft een update ondergaan, waarmee zijn design weer in de pas loopt met de ‘gewone’ 500. Ook zijn er enkele namen gewijzigd, want voorheen kenden we de Cross als ‘Trekking’ en de Wagon als ‘Living’. Met frisse bumpers en een aangepast dashboard kruist de 500L de degens voor zijn tweede levensfase. Kom maar op, tijd voor een rijtest.

  Lees meer
  Tags: fiat 500l cross
 5. Hyundai Kona: dit is het nieuwe Hyundai

  Review Hyundai Kona 1.0 T-GDI Premium

  Autotest 9 november 2017 Tekst:

  Welkom bij het nieuwe Hyundai. Met deze zin verwelkomt Hyundai mij tijdens de presentatie van de fonkelnieuwe Kona. Een nieuwe auto presenteren doet het merk wel vaker, maar met zoveel ambitie en belofte moet de nieuwkomer wel echt iets bijzonders zijn. En verrek, op basis van zijn uiterlijk zou deze rebels vormgegeven machine inderdaad het nieuwe Hyundai kunnen vertegenwoordigen. Of dat ook in de praktijk zo is, kan maar op één manier blijken: ik ga ermee rijden!

  Lees meer
  Tags: hyundai kona
 6. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: schakelen, schakelen, schakelen!

  Review Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio automaat

  Autotest 7 november 2017 Tekst:

  De Giulia Quadrifoglio is alles waar Alfa Romeo voor wil staan: bloedsnel, enorm krachtig, aandrijving op de achterwielen en een lust voor het oor en oog. De uitvoering met handbak is al even verkrijgbaar, maar de nieuwe automaatversie is degene die je moet hebben. Waarom? Omdat je in deze auto de he-le dag wilt schakelen.

  Lees meer
  Tags: alfa romeo giulia
 7. Volkswagen Golf Alltrack: de meest geslaagde Golf?

  Review Volkswagen Golf Variant Alltrack 1.8 TSI

  Autotest 2 november 2017 Tekst:

  De Volkswagen Golf is een van de beste auto’s op de markt. Een die eigenlijk overal in uitblinkt, zolang de wegen maar geplaveid zijn. De Golf Alltrack voert het concept nog een stapje verder door, want ook gebaande paden zijn voor deze uitvoering geen vereiste meer. Is het daarmee de beste allrounder en dus de allerbeste Golf? Een rijtest wijst het uit.

  Lees meer
 8. Renault Koleos: op gebaande paden

  Review Renault Koleos dCi 130 Intens

  Autotest 26 oktober 2017 Tekst:

  Komt de naam Koleos je bekend voor? Dat kan goed kloppen, want in het verleden konden we al even aan de naam snuffelen. Nu haalt Renault ‘m uit het vet, scherp geslepen en klaar voor een nieuwe carrière op een nieuwe auto. En hoe, want met z’n uiterlijk steelt de Koleos direct de show. Dat vraagt om een uitgebreide rijtest.

  Lees meer
  Tags: renault koleos
 9. Opel Grandland X: het beloofde land

  Review Opel Grandland X 1.6D Innovation

  Autotest 19 oktober 2017 Tekst:

  De nieuwe Opel Grandland X opereert in een belangrijk segment. Compacte en middelgrote SUV’s schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn niet aan te slepen. Was Opel met de Frontera en Antara nog zijn tijd vooruit, met de Grandland X lijkt de timing helemaal goed. Driemaal is scheepsrecht, zegt men wel. Is de Grandland dan het beloofde land? Een rijtest.

  Lees meer
  Tags: opel grandland x
 10. Toyota Prius Plug-in Hybrid: voor ons land

  Review Toyota Prius Plug-in Hybrid Business Plus

  Autotest 14 oktober 2017 Tekst:

  Lieve minister van Financiën, ze waren u een doorn in het oog, de plug-in hybrides. U beloofde lage bijtelling aan leaserijders, maar ze gaven u er niks voor terug. In plaats van minder, veroorzaakten de zware en onzuinige stekkerhybrides juist méér CO2-uitstoot. De reden: ze worden te weinig opgeladen. De lage bijtelling voor stekkerhybrides heeft u vakkundig de nek om gedraaid. Ik wil u vragen om een uitzondering te maken. Voor de Toyota Prius Plug-in Hybrid.

  Lees meer
  Tags: toyota prius hybride