578 autotests gevonden

 1. Chevrolet Camaro: Amerikaans hart, Europese spieren

  Review Chevrolet Camaro Coupé 2.0 Turbo Automaat

  Autotest 17 januari 2017 Tekst:

  Amerikanen behoren tot de exclusiefste autosoorten in Europa. Wie een Amerikaanse auto rijdt, doet dat uit overtuiging. Gedreven door individualisme, vanuit liefde voor de Verenigde Staten of vanwege de traditionele V8-motor onder de motorkap. Maar ook in de V.S. is men steeds milieubewuster en wordt er ‘gedownsized’.

  Lees meer
  Tags: chevrolet camaro
 2. Hyundai i10: voorloper verbeterd

  Review Hyundai i10 Comfort

  Autotest 15 januari 2017 Tekst:

  De Hyundai i10 is bij zijn introductie erg goed ontvangen en wordt, ook door ons, als erg goed getest. Inmiddels is de auto ruim 3 jaar op de markt en heeft hij veel nieuwe, eveneens sterke concurrenten gekregen. Hyundai acht het hoog tijd voor een facelift, die met een opnieuw getekende voor- en achterbumper vrij bescheiden is. Toch is er, zoals gebruikelijk, meer aangepast dan je op het eerste oog ziet. Er is maar een manier om dat te ontdekken: ik ga hem rijden.

  Lees meer
  Tags: hyundai i10
 3. (Advertorial)
 4. Nissan Micra: deze is voor jullie, Europa

  Review Nissan Micra IG-T 90 Tekna

  Autotest 11 januari 2017 Tekst:

  Vergeet alles wat je weet over de Nissan Micra. Lief en schattig? De nieuwe heeft een scherp design. Klein? De Micra is 17 centimeter langer geworden. Japans? Nissan ontwikkelde en bouwt het nieuwe model in Europa. Sterker nog, de auto wordt niet eens in Japan verkocht. In het prachtige Kroatië rijden we de eerste kilometers met de nieuwe Micra.

  Lees meer
  Tags: nissan micra
 5. Kia Optima Sportswagon: lang verwacht, direct goed

  Review Kia Optima Sportswagon GT

  Autotest 5 januari 2017 Tekst:

  De vorige Kia Optima was een erg fraaie auto, met één belangrijke tekortkoming. Er was geen stationwagon leverbaar, terwijl juist dat type auto in dit segment populair is. Met de geheel nieuwe Optima maakt Kia dit gemis goed. De Optima Sportswagon, zoals hij voluit heet, ziet er gelikt uit.

  Lees meer
 6. Toyota C-HR: gokken zonder risico

  Review Toyota C-HR 1.2 Turbo Dynamic

  Autotest 1 januari 2017 Tekst:

  Betrouwbaar, degelijk, vooruitstrevend. Allemaal termen die altijd al van toepassing waren op Toyota. Maar de grote baas van het merk miste ziel in zijn auto’s. Akio Toyoda wil dat Toyota’s ook spannend zijn. Om te zien, maar ook om te rijden. De nieuwe Prius was het eerste model dat is ontwikkeld volgens de nieuwe filosofie en nu volgt de C-HR.

  Lees meer
  Tags: toyota c-hr
 7. Fiat Tipo hatchback: de échte retro-Fiat

  Review Fiat Tipo Hatchback 1.4 T-Jet Business Lusso

  Autotest 29 december 2016 Tekst:

  Zeg je retro en Fiat in een zin, dan denk je waarschijnlijk direct aan de 500. Niet geheel onterecht, maar die koop je vooral omdat ‘ie zo leuk is. En dat terwijl Fiat juist ook een heel rationeel merk is. Met modellen als de Tempra, Uno en Tipo kregen veel mensen heel veel waar voor hun geld. Die laatste is nu terug van weggeweest.

  Lees meer
  Tags: fiat tipo
 8. Opel Zafira: hoeksteen van de samenleving

  Review Opel Zafira 1.4 Turbo Business Executive

  Autotest 26 december 2016 Tekst:

  Wat is er met de klassieke ruimteauto gebeurd? Zijn ze allemaal vervangen door terreinauto-achtigen, cross-overs en SUV’s? Nee, Opel houdt stand en stuurt de vertrouwde Zafira met een vers gezicht en een kleine technische update het strijdperk in.

  Lees meer
  Tags: opel zafira
 9. Suzuki Ignis: verrassingsei

  Review Suzuki Ignis 1.2 Stijl Smart Hybrid Intro

  Autotest 18 december 2016 Tekst:

  Suzuki ververst zijn modelgamma voortvarend, waarbij zowel bekende als nieuwe namen hun opwachting maken. De Ignis is zo’n bekende naam die nu opnieuw inhoud krijgt. De nieuwe Ignis opereert, net als broer Baleno, op de grens van het A- en B-segment. De Baleno is hierbij de rationele keuze, terwijl de Ignis daarbovenop moet imponeren met z’n charme. Kom maar op!

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 10. Toyota Hilux: voor vriend en vijand

  Review Toyota Hilux 2.4 D-4D Xtra Cabine Van Professional

  Autotest 13 december 2016 Tekst:

  De Toyota Hilux is misschien wel de meest gewaardeerde auto ter wereld. In ons straatbeeld zie je 'm sporadisch, want hij duikt pas op wanneer er grotere belangen spelen.

  Lees meer
  Tags: toyota hilux bedrijfswagen
 11. Hyundai Ioniq Hybrid: rechts inhalen

  Test Hyundai Ioniq Hybrid Premium

  Autotest 6 december 2016 Tekst:

  Je mag één keer raden. Welke auto neemt Hyundai op de korrel met de Ioniq Hybrid? Grote kans dat je een model van Japanse makelij noemt en dat is precies waar ik heen wil. Hyundai heeft de reputatie om Japanse autofabrikanten af te snijden met slim ontworpen, betaalbare auto’s.

  Lees meer
  Tags: hyundai ioniq hybride