Mijn Autokopen.nl

4 Fiat Panda autotests en reviews gevonden

 1. Fiat Panda Cross: komische klimgeit

  Review Fiat Panda TwinAir Turbo 90 Cross 4x4

  Autotest 13 januari 2015 Tekst: Niels van der Weiden

  In de kleur geel en met zijn stoere uitdossing lijkt de Fiat Panda Cross een auto die je vooral voor de lol koopt en niet voor het echte modderploeteren. Maar onderschat hem niet, want de Panda Cross is een volwaardige 4x4 - en vind die nog maar eens voor dit geld.

  Lees meer
  Tags: fiat panda
 2. Fiat Panda TwinAir Turbo CNG Trekking

  Twinnaar

  Autotest 5 februari 2013 Tekst: Elco van der Meer

  De Fiat Panda rijdt in zijn huidige gedaante alweer een jaartje rond, tijd dus om het assortiment aan te vullen met wat nieuws. Dat gebeurt met de toevoeging van twee nieuwe uitvoeringen aan het inmiddels tot een begrip verworden Panda-gamma. Zoals van de oer-Panda een vierwielaangedreven versie bestond, levert Fiat ook deze Panda als 4x4. Het tweede nieuwtje is een uitvoering die rijdt op zowel aardgas (CNG) als groengas.

  Lees meer
 3. Dubbeltest Fiat Panda en Skoda Citigo

  SegmentAtie

  Autotest 3 januari 2013 Tekst: Jan Westerhof

  Kleintjes worden groot en tijden dat stadsauto’s op de snelweg niet thuishoren liggen ver achter ons. Dat zijn, samen met allerlei financiële voordelen, voldoende argumenten voor de aankoop van zo’n autootje. Tijd om eens twee populaire A-segmentmodellen bij de lurven te grijpen: de kekke Fiat Panda en de serieuze Skoda Citigo.

  Lees meer
 4. Fiat Panda 0.9 TwinAir 85 Lounge

  Cirkel is bijna rond

  Autotest 25 mei 2012 Tekst: Bob Kroese

  De Fiat Panda is weer terug op het nest. De populairste stadsauto van Europa wordt weer op de plaats gebouwd waar hij is bedacht: Italië. Onder de rook van Napels rollen nu dagelijks honderden Panda’s van de band. Een nieuwe start voor de fabriek, voor Fiat en voor Italië. Want geloof het of niet, de nieuwe Panda staat hiervoor allemaal symbool.

  Lees meer