Mijn Autokopen.nl

8 Ford Fiesta autotests en reviews gevonden

 1. Ford Fiesta ST: pret van S-bocht tot T-splitsing

  Review Ford Fiesta ST 1.5 EcoBoost

  Autotest 7 juni 2018 Tekst: Bob Kroese

  Soms heb je van die dagen dat alles klopt: mooi weer, een prachtige omgeving, perfecte slingerwegen en een fantastische auto. De dag dat ik in Frankrijk met de nieuwe Ford Fiesta ST mag rijden is zo’n dag.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta
 2. Ford Fiesta ST-Line: buckle up, hairpins!

  Review Ford Fiesta ST-Line 1.0 EcoBoost 125 pk

  Autotest 27 april 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Een paar dagen naar Duitsland, de Autobahn op en de bergen in. Dan kun je gaan met een comfortabele Grande Routière, maar wij volgen de downsize-trend. We kiezen de Ford Fiesta ST-Line en kregen daarvan zeker geen spijt...

  Lees meer
  Tags: ford fiesta
 3. Ford Fiesta: factor leuk

  Review Ford Fiesta 1.0 Ecoboost ST Line

  Autotest 4 juli 2017 Tekst: Bob Kroese

  Bij sommige auto’s weet je eigenlijk van tevoren al dat het goed zit. De nieuwe Ford Fiesta is zo’n auto. Ford bouwt al jaren auto’s die tot de best rijdende in hun segment horen. Het is net dat beetje extra dat een Ford tot een andere auto maakt dan zijn concurrenten. Ik kan alvast verklappen dat dit met de nieuwe Fiesta niet anders is.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta
 4. Ford Fiesta Red Edition: het genot van een litertje rood

  Review Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Red Edition

  Autotest 23 november 2014 Tekst: Jesse Kraal

  Als je mag kiezen tussen een fles rode huiswijn en de Ford Fiesta Red Edition ben je altijd de BOB. Er zijn weinig redenen waarom je niet als een blok voor dit rode bommetje zou vallen. Of je lievelingskleur moet blauw zijn...

  Lees meer
 5. Dubbeltest Ford Fiesta ST en Peugeot 208 GTi

  Over turbo’s, toewijding en een GT

  Autotest 11 juli 2013 Tekst: Jan Westerhof

  Ford en Peugeot zijn autofabrikanten met een imposant race- en rallyverleden. Dat is een van de redenen waarom deze automerken een illustere hot hatch-traditie kennen.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta peugeot 208 dubbeltest
 6. Ford Fiesta: verbluffend goede allrounder

  Review Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk Titanium

  Autotest 18 juni 2013 Tekst: Elco van der Meer

  De Fiesta maakt al sinds 1976 ononderbroken deel uit van Fords modellengamma. Het is de enige naam bij Ford die de tand des tijds heeft kunnen doorstaan. In 2008 maakten we kennis met de huidige variant van de inmiddels volwassen B-segment-auto. Recentelijk onderging ‘ie een facelift, waarbij vooral de neus ingrijpend wijzigde.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta
 7. Ford Fiesta Metal

  Honger stillen

  Autotest 31 januari 2012 Tekst: Jan Westerhof

  Al een tijdje plaagt Ford ons met specs en foto’s van de Fiesta ST. Naar verluidt gaat ‘ie 180 pk leveren en zullen Fords beroemde ondersteltechneuten er ongetwijfeld weer een gloeiend heet bommetje van maken. Tot die tijd moet de pk-honger van Fiesta-liefhebbers gestild worden met de Fiesta Metal. Met 134 pk, een gitzwart aanvalstenue en een prijs van nog geen 19 mille belooft ook deze Fiesta heel veel pret per euro.

  Lees meer
 8. Ford Fiesta 1.6 TDCi ECOnetic Titanium

  Beter laat dan nooit

  Autotest 21 november 2011 Tekst: Gregory Weller

  Het ene na het andere merk lanceerde een belastingvrije B-segment auto, maar niet Ford. Daardoor zagen de Duitsers de verkoopcijfers van de Fiesta snel dalen. In de hoop de hoge noteringen weer terug te kunnen pakken, is er sinds kort onder het motto ‘beter laat dan nooit’ een belastingvrije Fiesta.

  Lees meer
  Tags: ford fiesta