Mijn Autokopen.nl

3 Hyundai i10 autotests en reviews gevonden

 1. Hyundai i10: voorloper verbeterd

  Review Hyundai i10 Comfort

  Autotest 15 januari 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De Hyundai i10 is bij zijn introductie erg goed ontvangen en wordt, ook door ons, als erg goed getest. Inmiddels is de auto ruim 3 jaar op de markt en heeft hij veel nieuwe, eveneens sterke concurrenten gekregen. Hyundai acht het hoog tijd voor een facelift, die met een opnieuw getekende voor- en achterbumper vrij bescheiden is. Toch is er, zoals gebruikelijk, meer aangepast dan je op het eerste oog ziet. Er is maar een manier om dat te ontdekken: ik ga hem rijden.

  Lees meer
  Tags: hyundai i10
 2. Dubbeltest Hyundai i10 en Kia Picanto

  Koreaanse broedertwist

  Autotest 17 november 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Hyundai wil met de nieuwe i10 hogerop en positioneert zijn kleintje bovenin het A-segment. Zowel qua formaat als vanafprijs overklast de i10 zijn concurrenten. Het ‘veel voor weinig’-concept van de vorige generatie is blijkbaar losgelaten, maar nog onverminderd van toepassing op zijn concerngenoot: de Kia Picanto.

  Lees meer
 3. Hyundai i10 1.25 i-Motion

  Belastingontduiking

  Autotest 24 januari 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  Het niet betalen van BPM en wegenbelasting klinkt voor de gemiddelde Hollander als muziek in de oren. Dat komt mooi uit voor Hyundai, want de Koreanen hebben de succesvolle i10 naast gefacelift ook onderhuids geüpgraded. Maar hoe rijdt hij?

  Lees meer
  Tags: hyundai i10 hyundai i10