3 Kia Ceed autotests en reviews gevonden

 1. Kia Ceed: ontkiemd, volgroeid

  Review Kia Ceed 1.0 T-GDi ExecutiveLine

  Autotest 30 juni 2018 Tekst: Elco van der Meer

  De naam Kia Cee’d kennen we nog maar net 10 jaar, toch heeft de C-segment-auto van Kia al een eigen plek op de markt veroverd. Niet alleen de zakelijke rijder weet de Cee’d te vinden, want een kwart van de rijders is particulier. De nieuwe Kia Cee’d is ten opzichte van zijn voorganger niet groter geworden en is dus voorlopig uitgegroeid. Om dat te benadrukken verdwijnt de wat onhandige apostrof uit de naam. Maak kennis met de Ceed. Kia Ceed.

  Lees meer
  Tags: kia ceed
 2. Kia Cee’d 1.6 GDI Super Pack Premium DCT

  Goede oogst

  Autotest 18 juni 2012 Tekst: Bob Kroese

  De tijd van zaaien is voorbij. Kia is volwassen geworden en heeft met de Sportage, Rio en Picanto aangetoond dat het merk volwaardige auto’s bouwt die moeiteloos de concurrentie aankunnen met de al veel langer gevestigde merken. De Cee’d is het nieuwste product en Kia zelf heeft de lat hoog gelegd. De tijd dat we ons verbaasden over de progressie die Koreaanse merken boeken is voorbij.

  Lees meer
 3. Kia Pro_cee'd 1.6 CRDi 128 Seven Sport

  Een vleugje sportiviteit

  Autotest 16 maart 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  Vorig jaar werd de vijfdeurs Kia Cee’d gefacelift, waarbij ook de uitrusting, techniek en het interieur zijn bijgeslepen. Nu is de Pro_cee’d onder handen genomen. Tevens is het harde onderstel aangepakt en een krachtigere versie van de 1.6 CRDi aan het gamma toegevoegd. Met die uitvoering ga ik op pad.

  Lees meer
  Tags: kia ceed