Mijn Autokopen.nl

4 Lexus GS autotests en reviews gevonden

 1. Lexus GS F: scheurneus

  Review Lexus GS F 5.0 V8

  Autotest 8 april 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Lexus is groot geworden met hybridetechnologie maar het merk heeft ook een andere kant. Een kant die naar boven komt als de Japanse techneuten zich laten gaan. Dan ontstaan er ware sportwagens van wereldklasse, zoals de GS F.

  Lees meer
  Tags: lexus gs lexus f
 2. Lexus GS 300h Hybrid: laten zweten

  Review Lexus GS 300h Hybrid F Sport Line

  Autotest 5 maart 2014 Tekst: Anton van der Wulp

  Voor het eerst biedt Lexus twee verschillende hybride aandrijflijnen voor een model. Na de krachtige GS 450h volgt nu de GS 300h met 20 procent bijtelling. Doet deze de concurrentie zweten?

  Lees meer
 3. Lexus GS 450h F-Sport

  Powerhybrid-pionier

  Autotest 19 november 2012 Tekst: David Joost Kamermans

  Dat hybride-auto’s niet per definitie saai zijn, hebben we te danken aan Lexus. In 2006 was de Lexus GS 450h de eerste ‘powerhybrid’, de Japanse sedan combineerde zuinigheid met bovengemiddelde prestaties. V8-performance uit een V6-motor, maar met het verbruik van een viercilinder, zo beloofde Toyota’s luxemerk. 6 jaar later maak ik kennis met een compleet nieuwe generatie GS.

  Lees meer
  Tags: lexus gs hybride
 4. Lexus GS 450h Executive

  Met twee monden spreken

  Autotest 28 juni 2010 Tekst: Anton van der Wulp

  De Lexus GS 450h is een auto die met twee monden spreekt. Zijn hybride aandrijflijn roept associaties met de Toyota Prius op en suggereert milieuvriendelijke spaarzaamheid. Op basis van het getal ‘450’ verwacht je een dikke V8 met dito prestaties. De GS 450h belooft dus achtcilinder-prestaties met viercilinder-verbruik. Spreekt Lexus de waarheid?

  Lees meer
  Tags: lexus gs