Mijn Autokopen.nl

3 Mercedes-Benz B-Klasse autotests en reviews gevonden

 1. Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive: hier is de Superbus

  Review Mercedes-Benz B 250 e Electric Art

  Autotest 11 augustus 2015 Tekst: Elco van der Meer

  Het was een droom van ruimtevaarder Wubbo Ockels: de Superbus die op hoge snelheid en volledig elektrisch steden met elkaar moest verbinden. Verder dan een prototype is het project nooit gekomen. Oog in oog met de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive denk ik weer aan de Superbus, want dit lijkt een kleine variant van dat concept.

  Lees meer
 2. Mercedes-Benz B-Klasse en Ford C-Max

  Klasse versus voordeel

  Autotest 22 maart 2012 Tekst: David Joost Kamermans

  Ford wil premium details en optiemogelijkheden bieden die bij Mercedes-Benz vanzelfsprekend zijn. Op haar beurt wil het merk uit Stuttgart een dynamisch rijdende B-Klasse in de markt zetten, terwijl de C-Max op het gebied van stuur- en rijplezier de maatstaf zet. Tijd voor de merken om te bewijzen welke midi-MPV de fijnste is.

  Lees meer
  Tags: ford c-max mercedes-benz b-klasse dubbeltest
 3. Mercedes B200 BlueEfficiency

  Over op plan B?

  Autotest 23 februari 2012 Tekst: Bob Kroese

  Zie hem staan. In de kleur wit, wielen in maatje 18 inch, dreigende led-verlichting, een enorme ster in de grille en een verlaagd onderstel. Nee, het gaat het niet over de Mercedes-Benz C 63 AMG maar over de nieuwe B-Klasse. Je weet wel, dat ‘busje’ op basis van de A-Klasse. Welnu, dat ‘busje’ is geen busje meer. Hij lijkt in deze uitmonstering meer op een sportieve hatchback dan op een MPV.

  Lees meer