Mijn Autokopen.nl

4 Mercedes-Benz E-Klasse autotests en reviews gevonden

 1. Mercedes-Benz E-Klasse: sterk of slim?

  Review Mercedes-Benz E 220 d Limousine

  Autotest 10 mei 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Veel mensen zien de Mercedes-Benz E-Klasse als maatstaf in zijn klasse. In de afgelopen jaren werden concurrenten steeds sterker, dus het is tijd om de boel weer recht te zetten. Mercedes-Benz wil slimmer zijn dan rest en noemt de auto zelfs onomwonden een ‘Masterpiece of Intelligence’. Hoe dat precies zit? Dat ga ik een weekje testen.

  Lees meer
 2. Mercedes-Benz E 200 NGD: aardgasbaten

  Review Mercedes-Benz E 200 NGD Limousine Avantgarde

  Autotest 3 juni 2014 Tekst: Elco van der Meer

  Al ruim 10 jaar lang maakt de E-Klasse NGT onderdeel uit van de prijslijst van Mercedes-Benz. Bij de nieuwste E-Klasse is deze naam veranderd naar 'NGD', wat staat voor Natural Gas Drive. Hiermee geeft Mercedes-Benz je als vanouds de mogelijkheid om op een schonere energiebron te rijden en bovendien te profiteren van de gunstige 20 procent bijtelling.

  Lees meer
 3. Mercedes-Benz E350 CGI Cabriolet en BMW 335i Cabriolet

  Côte d'Azur of Normandië?

  Autotest 8 augustus 2010 Tekst: Gregory Weller

  Het is de ideale tijd om de cabrio van stal te halen. Maar wat nou als je nog niet in het bezit bent van zo’n dakloze automobiel? De keuze is enorm groot. Een kersverse en een net opgefriste vierzitsconvertible zetten we daarom tegenover elkaar in een dubbeltest: de Mercedes-Benz E350 CGI Cabriolet versus de BMW 335i Cabrio.

  Lees meer
  Tags: bmw 3 serie mercedes-benz e-klasse dubbeltest
 4. Mercedes E200 CDI Avantgarde

  Efficiënte klasse

  Autotest 28 januari 2010 Tekst: Bob Kroese

  De neus met ‘vier augen’ kijkt enigszins arrogant de wereld in. Onmiskenbaar een Mercedes maar toch anders. Het is knap hoe de Duitsers het toch weer hebben geflikt om wars van alle designtrends een modern en herkenbaar ontwerp neer te zetten. Hoeveel status blijft er over als er slechts een bescheiden 2,1 liter dieselmotor onder de motorkap ligt?

  Lees meer