Mijn Autokopen.nl

5 Mercedes-Benz S-Klasse autotests en reviews gevonden

 1. Mercedes-Benz S-Klasse: op eenzame hoogte

  Review Mercedes-Benz S 400 d Lang 4Matic

  Autotest 30 november 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De Mercedes-Benz S-Klasse is zo’n auto die je eigenlijk niet hoeft te testen, maar we zijn toch nieuwsgierig naar de facelift. Wij hebben de verlengde S-klasse met nieuwe 400d-motor getest. Zou het nog steeds een van de beste auto's ter wereld zijn?

  Lees meer
 2. Mercedes-Benz S 500 e: Stekker-Klasse

  Review Mercedes-Benz S 500 e Plug-in Hybrid Lang

  Autotest 27 april 2015 Tekst: David Joost Kamermans

  Plug-in hybrides zijn in Nederland een doorslaand succes en nu gaat ook een bekende toplimousine aan de stekker: de S-Klasse van Mercedes-Benz krijgt er een laadklep bij. Na slechts 2,5 uur aan de stroom kun je met deze S 500 e, zoals de plug-in hybride-uitvoering heet, ongeveer 33 kilometer volledig elektrisch rijden.

  Lees meer
 3. Dubbeltest Mercedes S-Klasse en Jaguar XJ

  Dilemma op topniveau

  Autotest 15 januari 2014 Tekst: David Joost Kamermans

  De nieuwste grootmacht uit Duitsland ligt binnen bereik in de vorm van de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse. Een maatschappelijk verantwoorde ‘Hybrid’ met chauffeur, dat klinkt CEO-waardig. Of denk je ‘out-of-the-box’ en voldoet de vernieuwde Jaguar XJ meer aan je persoonlijke smaak?

  Lees meer
  Tags: jaguar xj mercedes-benz s-klasse dubbeltest hybride
 4. Mercedes-Benz S-Klasse: mét chauffeur, alstublieft

  Review Mercedes-Benz S 350 BlueTEC Lang

  Autotest 25 november 2013 Tekst: Bob Kroese

  De nieuwe S-Klasse stelt je elke dag voor een dilemma: rechtsachter instappen of linksvoor? In deze test probeer ik erachter te komen wat de beste zitplaats in het vlaggenschip van Mercedes-Benz is. Het draait allemaal om keuzes maken: hot stone massage of een filmpje kijken?

  Lees meer
 5. Mercedes-Benz S 500 BlueEfficiency Lang

  If you have it, flaunt it

  Autotest 29 mei 2011 Tekst: Gregory Weller

  De Mercedes-Benz S 500 met verlengde wielbasis en 70.000 euro aan opties is alles behalve discreet. Maar deze nieuwe achtpitter neemt meer verantwoording voor het milieu en is daardoor dik zes mille goedkoper geworden. En alsof dat nog niet genoeg is, de 435 pk sterke biturbo-V8 is ook nog eens sterker en sneller dan zijn voorganger.

  Lees meer